dilluns, 22 d’octubre del 2007

1408



Basada en un relat de Stephen King i protagonitzada per John Cusack i Samuel L. Jackson, "1408" arribarà a les nostres pantalles el 14 de desembre.
Protagonitzada per John Cusack ("Los Timadores", "Balas sobre Broadway", "Como ser John Malkovich") i Samuel L. Jackson ("Amor a boca de canó", "Pulp Fiction", "Jackie Brown", "Negociador"), la pel·lícula es va estrenar el passat estiu en Estats Units, situant-se en els primers llocs del box office el primer cap de setmana. Actualment, 1408 duu recaptats prop de 72 milions de dòlars.
Mikael Håfström ("Sense control" i "Evil", aquesta última nominada al Oscar) dirigeix aquesta pel·lícula, adaptació cinematogràfica d'un relat de Stephen King del guió del qual s'han encarregat els reputats Scott Alexander i Larry Karaszewski ("Ed Wood") i Matt Greenberg ("Halloween H20") i que "com en una baralla, es tracta d'un enfrontament entre dues naturaleses, una lluita psicològica. L'habitació 1408 oprimeix els botons i juga amb la ment de Enslin." (Miradas de Cine)
La pel·lícula

Basada en un relat de Stephen King, la pel·lícula explica la història d'un escèptic novel·lista de terror (John Cusack), investigador del paranormal, que només creu en allò que veuen els seus ulls. Després de dedicar-se a desacreditar fenòmens paranormals per tot el món, Mike comença el seu nou bestseller sobre els hotels embruixats. No obstant això, tot canviarà quan entri a l'habitació 1408 de l'Hotel Dolphin.