dimecres, 24 d’octubre del 2007

ASD: Alma Sin Dueño



Filmax International ha adquirit els drets per a distribuir internacionalment la pel·lícula, ASD: Alma Sin Dueño, que dirigeix Tinieblas González i produeixen Alma Alta International Pictures, Tinieblas Films i Totem Producciones.

ASD: Alma Sin Dueño, que internacionalment es titularà UNDERGROUND, es va rodar a Bilbao (País Basc) i Lleida (Catalunya) i és la història de Rat, Nathan, Joe i Fu, (tres) quatre joves graffiteros que penetren de nit en una nova línia de metro per a deixar les seves petjades abans de ser inaugurada. Sorpresos pels vigilants, es veuen obligats a escapar per un laberint de túnels i galeries. Aquesta intromissió desperta a "Alma Sin Dueño", un ésser monstruós del que no podran escapar fàcilment.

En el repartiment figuren joves promeses del cinema com Deancé A. Wyatt, Doug Haley, França Raisa o Brendan Coughlin. Al costat d'ells comparteix cartell Robert Miano que amb més de cent títols a la seva esquena és un dels actors més afamats dintre del gènere fantàstic.

Establert al País Basc des de la seva infància, Tinieblas González comença la seva carrera cinematogràfica sent molt jove i de manera autodidacta. El seu primer curtmetratge, "Por un infante difunto" (1998), va obtenir un ampli reconeixement de crítica i públic, arribant a obtenir el Premi de la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes en 1998.

(Tinieblas González)

ASD: Alma Sin Dueño és el seu primer llargmetratge i es perfila com un film revelació del gènere fantàstic.

Actualment ASD: Alma Sin Dueño, està en postproducció. La seva estrena a Espanya està previst per la tardor de 2008.