dilluns, 22 d’octubre del 2007

ENCANTADA. LA HISTORIA DE GISELLE



Estrena el 23 de novembre.

"ENCANTADA. LA HISTORIA DE GISELLE", de Walt Disney Pictures, fusiona el clàssic conte de fades de Disney amb una comèdia romàntica moderna d'acció real. La pel·lícula explica la història de la bellíssima princesa Giselle (AMY ADAMS) a la qual una reina malvada (SUSAN SARANDON) expulsa del seu món màgic i musical. Giselle s'enfrontarà a la crua realitat dels carrers del Manhattan actual. Immersa en un entorn en el qual el "van ser feliços i van menjar perdius" no funciona, Giselle passeja per un món caòtic que necessita urgentment uns quants encisos. Però Giselle s'enamora d'un advocat divorciat, encantador però gens perfecte (PATRICK DEMPSEY) que decideix ajudar-la. A pesar que en el seu món està promesa al príncep de conte de fades (JAMES MARSDEN), es fa la següent pregunta: la seva visió de l'amor ideal té futur en el món real?




ENCANTADA. LA HISTORIA DE GISELLE està dirigida per Kevin Llima ("Tarzan", "Eloise At Christmas time [Eloise en Nadal]") a partir d'un guió escrit per Bill Kelly ("Blast From the Past [Buscant a Eva]") i presentarà cançons originals del famós equip format pel compositor Alan Menken i el letrista Stephen Schwartz ("Pocahontas", "Hunchback of Nôtre Dam [El Geperut del Nôtre Dam]").




Director: Kevin Lima
Guionista: Bill Kelly
Productors: Barry Josephson, Barry Sonnenfeld
Productors ejecutivos: Chris Chase, Sunil Perkash, Ezra Swerdlow
Reparto: Intèrprets: Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall, Idina Menzel, Rachel Covey i Susan Sarandon.
Cançons de: Alan Menken & Stephen Schwartz