dimarts, 23 d’octubre del 2007

Inici del rodatge de "Una palabra tuya"

(cartell provisional)

El passat 15 d'octubre va començar el rodatge de "Una palabra tuya", segona pel·lícula com directora d'Ángeles González-Sinde, Presidenta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques. El guió, escrit també per Ángeles González-Sinde, està basat en la novel·la homònima d'Elvira Lindo.

Amb una durada de 7 setmanes i localitzacions a Madrid i Castilla-la Mancha, és una coproducció de Tesela P.C. amb José Antonio Félez com Productor i Filmanova Invest.

"Una palabra tuya " és la història de Rosario (Malena Alterio) i Milagros (Esperanza Pedreño). Són amigues i són escombriaires. També són joves i no tenen ni nuvi, ni cotxe, ni amics, ni futur, a pesar de la qual cosa lluiten, es barallen, es diverteixen, es queixen i fins i tot lliguen, fins que un dia una trobada inesperada donarà una tomb a la seva vida de la manera més sorprenent.
Ángeles González-Sinde dirigeix aquesta comèdia dramàtica protagonitzada per MALENA ALTERIO (Aquí no hay quien viva, Dias de Cine), ESPERANZA PEDREÑO (la "Cañizares" de Camera Cafè), ANTONIO DE LA TORRE (Tornar, AzulOscuroCasiNegro, Mataharis).