dimarts, 16 d’octubre del 2007

LOS TOTEMWAKERS

LOS TOTEMWAKERS està dirigida per IBÓN CORMENZANA i protagonitzada per Elisa Drabben, Jasper Harris, Azzdine Benaji, Geraldine Chaplin, Natalia Sánchez, Celso Bugallo, Terele Pávez, Mar Regueras.

"Los Totemwackers" conta la historia de la família López que ha arribat a la seva nova casa en el carrer Sant Ana 17. Després d'una mudança pesada, i durant el seu primer menjar en família en la seva nova llar, la petita Sara, la seva germana major Raquel i els seus pares es queden atònits al percebre successos estranys, que fan presagiar una vida complicada en aquest lloc.

Donya Sabrina, una vídua d'uns 50 i de fals somriure, els adverteix sobre la propietària, la Sra. Salgado, que sembla treta d'un conte de bruixotes i un misteriós veí, anomenat "El Coix". Sara s'espanta al descobrir que pot veure a un fantasma que campa a pler per l'edifici. La seva família inicialment no la creu, però diversos accidents anormals en el pis fan que comencin a creure.

"Los Totemwackers" és una pel·lícula d'aventures i misteris per a joves inquiets, una història de fantasmes i personatges de por.

Se estrena el 31 de octubre