dijous, 25 d’octubre del 2007

EL retorn de "Brokeback Mountain"



Els actors Heath Ledger i Jake Gyllehall tornaran a convertir-se en una parella de ficció en la segona part de l’exitós western Brokeback Mountain.

Va ser el primer drama romàntic de Hollywood que es va centrar en una relació homosexual masculina. Va ser un èxit de crítiques i taquilla. Per això, no és estrany que estiguin pensant a filmar una segona part.

Heath Ledger i Jake Gyllehall estan en tractes per a tornar a posar-se en la pell de dos amants que, a la seva manera, lluiten contra els prejudicis propis i aliens.

Segons ha transcendit, Ledger –que va rebre un Oscar per la seva interpretació en el film- i Gyllenhal es troben negociant les condicions dels seus contractes.

La gran incògnita és com segueix la història. En la primera part el personatge de Gyllenhall mor assassinat i és per això que va sorprendre que tornessin a convocar a l'actor per a la segona part.
La seqüela, igual que la primera part, serà dirigida per Ang Lee i la seva estrena està prevista per a 2009.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Segona part de Brokeback? Genial, perquè em va encantar! Però com bé dius, a veure com s'ho fan després que un d'ells morís a BM! Mentre no sigui amb una escena a la dutxa, com aquella mítica del Bobby de Dallas! :)

Deric ha dit...

Ja podria ser! jajajaja

Petitabruixa ha dit...

Ohhhhhhhh! A mi em va encantar però una segona part? Ara si que m'has sorprés ;-)

Deric ha dit...

Em sembla que tots ens hem quedat "patidifusos" al llegir la notícia.