dilluns, 15 d’octubre del 2007

Tuya siempre



La pel·lícula 'Tuya siempre', de l'espanyol Manuel Lombardero, va guanyar la Chistera del millor film en el 12è. Festival Internacional de Joves Directors de San Juan de Luz (França), que va concloure el dissabte 13 d’octubre.
Després de 'En brazos de la mujer madura', 'Tuya siempre' és el segon llarg que dirigeix Lombardero, conegut també com productor.
'Tuya siempre' és una producció de Pastora Delgado.


SINOPSI
LOLA (Flora Martínez) i ALFREDO (Rubén Ochandiano) sobreviuen en els límits de la delinqüència atracant als incautos que pugen a Lola en el seu cotxe. El negoci s'acaba quan Alfredo és detingut. Sorgeix per a Lola l'oportunitat de treballar en un club de jazz on la parella coneixerà a una sèrie de personatges molt distints.
En aquest grup està CÉSAR (Andrés Gertrúdix), un fotògraf poc parlador que només fotografia cadàvers per a la policia; NEN (Raynald Colom), un jove músic que s'està quedant cec i no necessita veure per a comprendre l'essència de les coses; HORACI (Nancho Novo), un músic cansat ja de viure solament en els hotels i en permanent gira, GLORIA COLE (Caroline Henderson), la cantant fixa del local que busca una llar per a ella i per a la seva filla; FRANCK (Horaci Fumero), el baixista que combina l'hedonisme amb el crim per una qüestió estètica. I l'inquietant MANUEL GAY (José Coronado).
Un món nou s'obre per a la parella i la possibilitat d'escollir. El conflicte sorgeix quan Lola i Alfredo semblen resolts a seguir camins distints.