dimarts, 9 d’octubre del 2007

UN FUNERAL DE MUERTE



Aquest dijous 11 d'octubre s’estrena l'última cinta de Frank Oz, UN FUNERAL DE MUERTE, una divertida comèdia de marcat humor britànic protagonitzada per Matthew Macfadyen (Orgull i prejudici), Peter Dinklage (Vies creuades (The Station Agent), Elf), Alan Tudyk (Firefly, Qüestió de pilotes), Ewen Bremner (Trainspotting, Match Point), Rupert Greus (V de Vendetta), i Jane Asher entre d’altres.
Un Funeral de Mort ha estat present en la secció Zabaltegui del Festival de Cinema de Sant Sebastià amb un gran èxit de crítica i públic i fent les delícies dels privilegiats espectadors.
"No puc ni explicar-li el bé que m'ho vaig passar...No podia parar de riure". LIV ULLMAN, Premi Donostia del Festival de Sant Sebastià.

Sinopsi:
Una disfuncional família anglesa prepara el funeral del patriarca. La tensió creix a mesura que les antigues diferències entre els fills sorgeixen de nou. L'aparició d'un estrany que afirma que el difunt ocultava un fosc secret només empitjora les coses, el que obliga a la família a prendre mesures dràstiques per a evitar que el funeral patern es converteixi en un batibull total. Encara que tal vegada no ho aconsegueixin...