dimecres, 14 de novembre del 2007

AUGUST RUSH



El pròxim 14 de desembre s'estrena en tota Espanya AUGUST RUSH dirigida per KIRSTEN SHERIDAN i protagonitzada per FREDDIE HIGHMORE (Charlie y la fábrica de chocolote), KERI RUSSEL (Felicity, sèrie TV), JONATHAN RHYS MEYERS (Match Point, Missió Impossible 3), TERRENCE HOWARD (L'estranya que hi ha en tu) i ROBIN WILLIAMS.

August Rush (Freddie Highmore), un orfe i prodigi musical de 11 anys, és el fruit d'una inesperada trobada romàntic entre un carismàtic jove Irlandès, cantant de rock, Louis (Jonathan Rhys-Meyers), i una jove i sobreprotegida txelista, Lyla (Keri Russell). Quan el destí separa als amants, deixant solament a August, aquest és ingressat en un orfanat. Inspirat per una trobada fortuïta amb un treballador social (Terence Howard), August escapa del seu orfanat cap a Nova York, on s'involucra amb un grup de joves músics rondaires, sota la tutela de Wizard (Robin Williams), la seva perillós i misteriós benefactor. Quan Lyla emprèn la recerca del seu fill després d'anys d'haver-lo perdut, Louis ha de lluitar contra els seus propis fantasmes i intentar de recuperar les seves ganes de viure a través de la seva música. Finalment, August es veu dividit entre els seus pares i la seva fidelitat a Wizard. Quan assoleix escapar dels llaços que li lliguen a Wizard, es converteix en la revelació del prestigiós conservatori musical de Julliard, on acabarà component la simfonia que dirigirà davant un públic de quaranta mil persones en Central Park, utilitzant així el seu extraordinari talent per a trobar als pares dels quals va ser separat des del seu naixement .

August Rush és una de les mes fermes candidatures a les pròximes edicions dels Golden Globes i dels Oscars, contant amb la banda sonora més important dels últims 10 anys, la música original aquesta composta per Mark Mancina.