dimecres, 28 de novembre del 2007

El millor de mi



"Lo mejor de mi" opera prima de Roser Aguilar produïda per Escàndol Films en producció associada amb TVC s'estrena el pròxim mes de gener.

"Lo mejor de mi" ha participat en el Festival de Cinema de Locarno, en el qual Marian Álvarez es va alçar amb el Premi a la Millor Actriu i en la Secció Oficial de la 52 Setmana Internacional de Cinema de Valladolid.

Sinopsi: Quan Raquel era nena no entenia perquè es parlava constantment de l'amor en la ràdio, en la televisió, en les pel·lícules del dissabte a la tarda i, sobretot, en les cançons. Es preguntava en tot moment què passaria si no trobava a ningú que la volgués. Quan Raquel se’n va a viure amb Tomás, es veurà obligada a preguntar-se què estaria disposada a fer per amor. Descobrirà que bell i al mateix temps que difícil és voler de debò a algú.

"Lo mejor de mi" està protagonitzada per Marian Álvarez, Juan Sanz, Lluís Homar, Alberto Jiménez i Marieta Orozco, amb la col·laboració especial de Carmen Machi.

"Lo mejor de mi" és el primer llargmetratge fruit del projecte Opera Prima d'Escándalo Films, l'objectiu dels quals és posicionar als millors alumnes de ESCAC en la indústria audiovisual i promoure'ls a llocs de responsabilitat creativa.

"Lo mejor de mi" té prevista la seva estrena el gener del 2008