dijous, 22 de novembre del 2007

Estrenes del 23 de novembre

Aquestes són les estrenes d'aquest divendres 23 de novembre:

Cartel de ArritmiaArritmia (2007)
Director: Vicente Peñarrocha
Reparto: Natalia Verbeke, Rupert Evans, Derek Jacobi, Javier Manrique, Erica Prior

Arritmia explica un enigmàtic i estrany viatge, que comença quan un pres escapa d’una tortuosa condemna a Guantánamo. Ali (Rupert Evans) es refugiarà a la ciutat de La Havana, a casa de Manuela (Natalia Verbeke), una seductora ballarina cubana. Entre ells sorgirà una historia de amor molt especial. Present i passat, el cel i l’infern, realitat i somnis, s’aniran entrellaçant a les seves vides.

Cine personal y compromès del guardonat director de Fuera del cuerpo, Vicente Peñarrocha. Té un destacat repartiment internacional, que inclou al mestre de l’escena britànica, Sir Derek Jacobi.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net


Cartel de BeowulfBeowulf (2007)
Director: Robert Zemeckis
Reparto: Ray Winstone, Anthony Hopkins, John Malkovich, Robin Wright Penn, Brendan Gleeson, Crispin Glover, Alison Lohman, Angelina Jolie

Ambientat en una època màgica vetllada per les boires del temps, repleta d'herois i monstres, d'aventura i valor, d'or i glòria, Beowulf, un home excepcional, emergeix per a salvar un antic regne de Dinamarca de l’aniquilació per una impia criatura. En conseqüència, aquest llegendari Víking de 1,98 metres d'alt, curull d'atrevida confiança i ambició, va convertir-se el successor del tron.
El nom de Beowulf s'escolta per tot el regne i es canten cançons que conten les seves excepcionals proeses i fetes després d'haver salvat al Rei Hrothgar, el regne del qual ha estat devastat per Grendel, un despietat monstre que ha torturat i devorat als seus residents, deixant-los en un constant estat de pànic i terror.
Al salvar el regne d'aquesta bèstia salvatge, Beowulf adquireix fama i diners per a si mateix. Li arriben grans riqueses i aclaparants temptacions. Ell sàviament maneja la seva nova situació de poder definirà per a sempre la seva destinació com guerrer, com campió, com capdavanter, com espòs i, el que és més important, com home.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net


Cartel de Encantada. La historia de GiselleEncantada. La historia de Giselle (2007)
Director: Kevin Lima
Reparto: Amy Adams, Susan Sarandon, Patrick Dempsey, James Marsden, Idina Menzel, Timothy Spall, Rachel Covey, Julie Andrews

Un clàssic conte de fades de Disney que topa amb el Nova York actual, en una historia sobre una princesa de conte de fades (AMY ADAMS) del país de Andalasia a la que una bruixa malvada (SUSAN SARANDON) llença al cor mateix de la Ciudad de Nova York. Poc després de la seva arribada, la Princesa Giselle comença a canviar de forma de pensar sobre la vida i l’amor després de conèixer a un atractiu advocat (PATRICK DEMPSEY).

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Encantada. La historia de Giselle a La Setena Mirada, cliqueu aquí

Cartel de Juntos, nada másJuntos, nada más (2007)
Director: Claude Berri
Reparto: Audrey Tautou, Guillaume Canet

Després del gran èxit de la novel·la de Anna Gavalda Juntos, nada más (Seix Barral, 2004), Claude Berri ens descobreix aquesta historia intima i a la vegad universal sobre la recerca d’un mateix a través de l’altre, sobre la felicitat retrobada gràcies a l’amor i l’amistat. Realista i poètic, el llibre és particularment cinematogràfic: un tema actual, personatges reals, un lloc pràcticament únic, diàlegs tendres i divertits i una intriga construïda en torn a quatre personatges principals amb els que tots podem emocionar-nos.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Juntos nada más a La Setena Mirada cliqueu aquí


Cartel de La sombra del reinoLa sombra del reino (2007)
Director: Peter Berg
Reparto: Jamie Foxx, Jennifer Garner, Chris Cooper, Jason Bateman, Jeremy Piven, Danny Huston, Richard Jenkins, Ashraf Barhom, Ali Suliman, Frances Fisher, Kyle Chandler

Thriller d’acció en el que es descriu una investigació compartida per dues cultures a la caça d’un enemic letal a punt d’atacar de nou.
Basada en articles totalment actualitzats dels aconteixements a Orient Próxim, aquesta historia interpretada per un repartiment que inclou a l’oscaritzat Jamie Foxx (Ray, Jarhead/El infierno espera) i a Chris Cooper (Adaptation/El ladrón de orquídeas, Breach), amb Jennifer Garner (Daredevil, Catch and Release) y Jason Bateman (Ases calientes/Smokin’ Aces, Separados), ambdós premiats pels Globus d’Or, ens porta a l’infern del desert amb només cinc dies per resoldre un atemptat sense morir en el procés.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de RECREC (2006)
Director: Paco Plaza, Jaume Balagueró
Reparto: Manuela Velasco

Cada nit, Ángela, una jove reportera d'una TV local, segueix amb el seu càmera a un col·lectiu distint. Aquesta nit els toca als bombers, amb la secreta esperança de poder viure en directe un impactant incendi. Però la nit transcorre extremadament tranquil·la. I quan per fi reben la cridada d'una anciana que s'ha quedat tancada en la seva casa, no els queda altre remei que seguir a un grup de bombers durant el seu "missió" de rescat. En l'edifici on viu l'anciana, els veïns estan molt espantats. Massa. La dona, tancada en el seu pis, llança uns crits esquinçadors... Els bombers destrossen la porta i, seguits per Ángela i el càmera, troben a l'anciana semiinconscient, envoltada per desenes de gats. De sobte, la dona es llança sobre un bomber, mossegant-li salvatgement, davant dels incréduls companys i de l'objectiu de la càmera. És solament l'inici d'un llarg malson i d'un dramàtic reportatge TV únic en el món: quan els altres bombers es duen al ferit, descobreixen que l'única sortida de l'edifici està bloquejada per les autoritats. L'edifici ha estat posat en quarentena. Sembla que un estrany virus s'ha propagat en l'interior....

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net


[REC] a La Setena Mirada:

Sitges 2007 aposta per les primeres obres

Palmarès de Sitges 2007

[REC]

Quarantine. El remake americà de [REC]

Preestrena de [REC]