dijous, 29 de novembre del 2007

Estrenes del 30 de novembre

Les estrenes per aquest divendres 30 de novembre són les següents:












Diario de una niñera, cliqueu aquí





Habitación sin salida, cliqueu aquí
















Mi hermano es hijo único, cliqueu aquí











Cartel de Bee MovieBee Movie (2007)
Director: Simon J. Smith, Steve Hickner
Reparto: Jerry Seinfeld, Renée Zellweger, Matthew Broderick, John Goodman, Chris Rock, Patrick Warburton, Kathy Bates, Megan Mullally, Larry Miller, Rip Torn, Arturo Valls, María Adánez

Un cop d’ull detallat al món de las abelles, a través de Barry B. Benson. Barry acaba de graduar-se a la universitat i no es conforma amb la inevitable carrera reservada para ell i per qualsevol treballador de Nova Colmena, un lloc en la empresa productora de mel Honex. Barry decideix recórrer el món i descobreix un univers que mai havia imaginat. Per casualitat coneix a una simpàtica florista de Manhattan, i trenca una de les regles cardinals del regne de les abelles, parla con ella. No triguen en fer-se i Barry s’endinsa en un curset intensiu de las costums humanes. S’assabenta que qualsevol pot comprar mel a una botiga de queviures i que els humans fan diners amb la invenció de las abelles, la mel. Furiós, i per acabar amb injustícia, decideix demandar a la raça humana.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net




Cartel de HitmanHitman (2007)
Director: Xavier Gens
Reparto: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper, Ulrich Thomsen, Michael Offei, Henry Ian Cusick

Basat en la guardonada franquícia de videojocs del mateix nom, Hitman és un assassí d’èlit creat mitjançant enginyeria genètica i conegut només com Agent 47. Els seus trets distintius són una elegància letal, una precisió a tota prova i un decidit orgull en el seu treball. Però ni tan sols el 47 va poder preveure la presència d'una "equació aleatòria" en la seva vida d'exactitud: els inesperats indicis d'una consciència i les desconegudes emocions provocades en ell per una misteriosa dona russa.
Timothy Olyphant (Deadwood; La Jungla 4.0) interpreta el paper que dóna títol a la pel·lícula, el d'un home misteriós, complex i presa de profundes contradiccions: ha estat creat a partir dels criminals més mortífers del món, però educat per una germanor exiliada de l'Església. La seva mateixa existència sembla ser un pecat però ell està lliurant una guerra per a alliberar al món del mal. És brillant, carismàtic i encantador – encara que revela molt poc sobre si mateix: manca de nom i només se li coneix per les dues xifres d'un codi de barres tatuat en la part posterior del seu cap.
El repartiment es completa amb Dougray Scott (Misión Imposible II; Mujeres Desesperadas), Olga Kurylenko (Paris je t’aime), Robert Knepper (Prison Break), Ulrich Thomsen (Celebración), Henry Ian Cusick (Perdidos) i Michael Offei (Casino Royale).

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Un cruce en el destinoUn cruce en el destino (2007)
Director: Terry George
Reparto: Joaquin Phoenix, Jennifer Connelly, Mark Ruffalo, Mira Sorvino, Elle Fanning, Eddie Alderson, Sean Curley, John Slattery

Un encreuament en el destí, basada en la novel·la Reservation Road, de John Burnham Schwartz, és un thriller dramàtic; una història de còlera, venjança i valor, la vida de dos pares de família es creua inesperadament.
Una càlida nit de setembre, el professor d'universitat Ethan Learner (Joaquin Phoenix, nominat a dues Oscar), la seva emmanilla Grace (la oscarizada Jennifer Connelly) i la seva filla Emma (Doble ela Fanning) han anat a un recital de música en el qual el seu fill de 10 anys, Josh (Siguin Curtley), ha tocat el violonchelo a la perfecció. Quan tornen a la seva casa, es detenen en una gasolinera situada en Reservation Road. Allí, en un instant terrible, li perden per a sempre. Una càlida nit de setembre, l'advocat Dwight Arno (Mark Ruffalo) i el seu fill de 11 anys, Lucas (Eddie Alderson), han anat a veure un partit dels Xarxa Sox, el seu equip de beisbol favorit, que té la possibilitat d'arribar a les Sèries Mundials. Dwight gaudeix molt del temps que passa amb Lucas.
Al dur al seu fill de tornada amb el seu ex dona, Ruth Weldon (la oscarizada Mira Sorvino), Dwight no sap que un fatídic instant en Reservation Road canviarà la seva vida. L'accident ocorre tan de pressa que Lucas ni s'adona, però Ethan, l'únic testimoni, ho veu tot, i Dwight, presa del pànic, es dóna a la fugida. Arriba la policia, s'obre una investigació. Perseguits per la tragèdia, els dos pares reaccionen de manera inesperada, com també ho fan Grace i Emma. Al acostar-se el moment de la veritat, els dos homes es veuran obligats a prendre la decisió més dura de la seva vida.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net