dilluns, 26 de novembre del 2007

SAVAGE GRACE




Julianne Moore, encarna a una controvertida dama de l'alta societat americana a SAVAGE GRACE. Belén Rueda, Unax Ugalde i Elena Anaya formen part del seu repartiment internacional.

Julianne Moore interpreta a SAVAGE GRACE un dels personatges més carismàtics i interessants de la seva trajectòria cinematogràfica.

Produïda per Monfort Produccions, Killer Films i Celluloid Dreams Productions, SAVAGE GRACE -que va obtenir una espectacular acollida en el Festival de Cannes- conta a més en el seu repartiment internacional amb Belén Rueda, Unax Ugalde i Elena Anaya.

Dirigida per Tom Kalin narra la vida de Barbara Daly, una dona que passa a formar part de l'alta societat americana després de casar-se amb Brooks Baekeland, hereu de la fortuna de la baquelita. Elegant i bella, Bàrbara sembla, no obstant això, no estar a l'altura del seu nou estatus als ulls del seu marit milionari. El naixement del seu únic fill, Tony, desestabilitza el seu matrimoni. Menyspreat pel seu pare, Tony creix acostant-se cada vegada més a la seva mare... Fets extraordinaris i complexos sentiments a flor de pell provocaran un desenllaç que donarà la volta al món i que no deixarà a ningú indiferent.

SAVAGE GRACE desvetlla els secrets més ocults d'una de les dinasties nord-americanes més famoses de la seva història recent.

La Nominada a quatre Oscars, Julianne Moore (Lejos del Cielo, Boogie Nights, Les Hores) mostra una vegada més la seva habilitat camaleónica per a construir aquest fascinant personatge dotant-li d'una elegància magnètica. Moore protagonitza aquest relat mòrbid i sensual, sobre la passió i la fragilitat humana acompanyada per un repartiment de luxe: Belén Rueda (Mar Endins, El Orfanato) afronta la seva primera pel·lícula internacional juntament amb actors espanyols com Unax Ugalde (Els Fantasmes de Goya, L'Amor en Temps del Còlera) o Elena Anaya (Alatriste, Miguel & William) en aquesta co-producció hispà-nord-americana que ha estat rodada en escenaris de Barcelona i voltants.

El realitzador Tom Kalin, que amb la seva òpera prima Swoon (1992) es va fer amb el Premi a la Millor Pel·lícula en el Festival de Sundance, defineix la pel·lícula com 'una tragèdia grega contemporània'.

SAVAGE GRACE, amb guió de Howard A. Rodman -adaptat del best-seller de Steven M. L. Aronson i Natalie Robins-, va ser acollida amb rotunds aplaudiments en l'última edició del Festival de Cannes, on va conquistar al públic de La Quinzena dels Realitzadors.

Sherlock Films estrenarà SAVAGE GRACE el pròxim 25 de gener de 2008