dijous, 13 de desembre del 2007

Les Cròniques de Narnia : El Príncep Caspian



L'acció de Les "cròniques de Narnia. El Príncep Caspian" transcorre un any després dels increïbles esdeveniments del "Lleó, la Bruixa i l'Armari", quan els Reis i les Reines de Narnia –els 4 germans Pevensie- tornen a reunir-se en aquest remot i meravellós món on descobriran que han passat més de 1.300 anys, calculats en temps narnià. Durant la seva absència, l'Edat d'Or de Narnia ha acabat, i els Telmarinos han conquistat Narnia que ara està dominat pel malvat Rei Miraz, que governa sense pietat.



Els quatre nens no trigaran a conèixer un nou i estrany personatge: el jove Príncep Casian, hereu legítim al tron que s'ha vist obligat a amagar-se ja que el seu oncle Miraz trama el seu assassinat per a col·locar al seu fill nounat en el tron. Amb l'ajuda del bondadoso follet, un valent ratolí parlante cridat Reepicheep, d'un teixó cridat Trufflehunter i d'un Follet Negre, Nikabrik, els Narnianos, liderats pels poderosos cavallers Peter i Caspian, s'embarquen en un extraordinari viatge per a trobar a Aslan, alliberar Narnia del jou tiránico de Miraz i restaurar la màgia i la pau en el territori.



La pel·lícula torna a ser dirigida pel veterà realitzador Andrew Adamson, el guió és obra de Andrew Adamson i Christopher Markus & Stephen McFeely . D'aquesta forma, la pel·lícula reuneix al repartiment i a l'equip creatiu del primer lliurament de la sèrie. A més incorpora nous actors europeus: l'espanyola Alicia Borrachero i l'italià Sergio Castellitto entre d’altres.



Aquesta pel·lícula s'estrenarà en Estats Units el 16 de maig de 2008. En Espanya s'estrenarà al juliol de 2008.