dilluns, 3 de desembre del 2007

Mortadelo y Filemón: Misión salvar la Tierra



Mortadelo y Filemón: Misión salvar la Tierra, s'estrena el 25 de gener. Dirigida per Miguel Bardem, aquesta nova aventura dels millors agents secrets del món està protagonitzada per Pepe Viyuela i Eduard Soto.

De què va?

El planeta s'enfronta a una gran amenaça. Coincidint amb la pitjor sequera que hem viscut, un grup de malfactors està acabant amb totes les reserves d'aigua que queden en la terra.

Els millors agents secrets del món es reuneixen urgentment, però ni tan sols conten amb una pista. Per a acabar d'empitjorar les coses, el malvat Botijola planeja atemptar contra aquesta reunió, per a acabar així amb tots els agents. La seva intenció no és altra que convertir la beguda que duu el seu nom en el substitut de l'aigua. Per a això, intentarà també segrestar a l'eixelebrat professor Bacterio i aconseguir que treballi per a ell.

No obstant això, hi ha dues coses amb les quals Botijola no contava. D'una banda, Bacterio, abans de ser segrestat, va amagar les peces del seu invent en diferents moments històrics, utilitzant la màquina del temps. Per un altre, hi ha dos dels agents internacionals que no han acudit a la reunió sabotejada, dos agents que van a convertir-se en l'única esperança del món: Mortadelo i Filemó que, haurien de deixar de costat les seves disputes per a tornar de nou a l'acció.

Gràcies als seus continus viatges en el temps i a la inestimable ajuda de Ofelia, els dos agents aconseguiran solucionar les seves diferències i salvar al món... Més o menys… perquè ja se sap que aquests tipus…