dilluns, 28 de gener del 2008

Acaba el Sundance



Ahir 27 de gener va acabar el Festival de Cinema de Sundance 2008 amb l’anunci de les pel·lícules guanyadores que van resultar ser:FROZEN RIVER, KING OF PING PONG, MAN ON WIRE i TROUBLE THE WATER són les guanyadores dels Premis de Jurat; i les favorites del públic van ser CAPTAIN ABU RAED, FIELDS OF FUEL, MAN ON WIRE i THE WACKNESS.

Els guanyadors del jurat i dels premis de l'audiència del Sundance Film Festival de 2008 s'anunciaven aquesta nit a la Cerimònia de Premis de tancament del Festival oferta per William H. Macy a Park City, Utah.

"El Festival ha estat increïblement afortunat aquest any per haver apreciat que els cineastes estaven disposats a acceptar riscs amb el seu treball i les audiències buscaven noves veus encara per descobrir", deia Geoffrey Gilmore, Director del Festival de Cinema Sundance. "Aquest any els guanyadors dels premis, incloent-hi onze cineastes novells, han donat la seva particular visió del món i l’audiència ha respost molt positivament."

"Quan programàvem el Festival al novembre, sabíem que estaríem treballant amb un grup sorprenent dedirectors, escriptors i cinematògrafs", deia John Cooper, Director de Programació. "És sempre una experiència increïble veure com el públic descobreix talents nous i connecta amb els cineastes de manera inesperada. Estem emocionats per la resposta de jurat i el públic i estem delerosos de veure la resposta a aquestes pel·lícules en el món."