dijous, 3 de gener del 2008

Desacuerdo Perfecto



S’estrena el pròxim 11 de gener.

SINOPSI:

Alice d'Abanville, una actriu immensament famosa de l'escena londinenca, i Louis Ruinard, un director de culte francès, són dues personalitats extraordinàries. Van ser la parella més glamorosa dels 70s. Les cinc pel·lícules que van fer junts van tenir un èxit colossal en l'època i es converteixen en pel·lícules de culte.

La seva història d'amor acaba sobtadament. Alice desapareix de la nit al dia de la vida de Louis, sense que ell sàpiga el motiu. Ella torna a la seva Anglaterra natal, on es casa ràpidament amb un jove Lord, amb un fill, Paul. A l'abandonar a Louis, ella va deixar a un costat la seva carrera cinematogràfica, consagrant-se exclusivament al teatre. Ella es converteix en el seu país en una veritable llegenda, reconeguda per la Reina.

Trenta anys més tard, Louis arriba A Londres per a rodar la seva pel·lícula nombre 34. Ha triat Anglaterra perquè es tracta d'una comèdia sobre la hipocresia i la frustració. Els organitzadors dels Batar (equivalent anglès als Césars de França) decideixen atorgar-li un premi pel conjunt de la seva carrera. Evidentment és Alice a qui es demana que faci el lliurament, a pesar de no haver-se vist en trenta anys. De fet, han fet tot el possible per a no veure's des del seu abrupta i incomprensible separació.

Desacuerdo Perfecto és una comèdia sentimental que tracta de l'orgull i el talent de dos monstres. Ells no ho admetrien per no-res del món, però ni l'un ni l'altre han aconseguit oblidar-se mai.

Què fer amb el gran amor de la teva vida trenta anys més tard quan ja no es té res en comú? La pel·lícula narra el camí -sembrat de travetes- que fan els dos abans de -potser- retrobar-se.