dimecres, 30 de gener del 2008

El niño de Marte



El niño de Marte, protagonitzada per John Cusack, Amanda Peet i Joan Cusack. Estrena 22 de febrer de 2008

A El niño de Marte, David Gordon (John Cusack), un escriptor de ciència ficció que ha enviduat recentment està considerant adoptar a Dennis (Bobby Coleman), un petit nen orfe que diu ser de Mart. Ignorant els savis consells sobre la paternitat que li dóna la seva germana Liz (Joan Cusack) i els escrúpols de Sophie (Sophie Okonedo), la Directora de la llar per a nens, David decideix que vol ser el pare d'aquesta estranya criatura que insisteix ser un extraterrestre. Encara amb el suport del seu amiga Harlee (Amanda Peet), per qui David se sent particularment atret, l'aspirant a pare es veu ràpidament atabalat.

Per a començar, David està a punt de no poder complir amb el pròxim termini de lliurament que té i això preocupa molt al seu ja nerviós agent Jeff (Oliver Platt). I després està el treballador social Lefkowitz (Richard Schiff), i la junta que revisa les sol·licituds que té seriosos dubtes sobre les aptituds de David com pare.

Enmig de tot això, el jove Dennis té una conducta bastant estranya i insisteix seriosament que ell prové del planeta vermell. Una sèrie de situacions inexplicables duen a pensar a David si de debò el que afirma el nen és realment una fantasia. No obstant això, sigui quin sigui l'origen real d'aquest increïble petit, David se sent cada vegada més unit a ell i experimenta el poder transformador de l'amor parental.


Basada en el guardonat conte "Hugo i Nebula", i escrita per l’escriptor de ciència ficció David Gerrold (qui va escriure el clàssic episodi de "Star Trek", "Els Tribbles i les seves tribulacions"), El niño de Marte està dirigida per Menno Meyjes (guionista nominat a un Premio Oscar® de l'Acadèmia per El Color púrpura i qui també va ser l'escriptor/ Director de la pel·lícula Max). David Kirschner (creador de Fievel i el nou món) i Corey Sienega continuen la seva producció compartida (dintre de la seva experiència conjunta es poden esmentar: Miss Potter i la pel·lícula de New Line Cinema: El secret dels Mc Cann).