divendres, 18 de gener del 2008

Estrenes del 18 de gener

Les estrenes per avui divendres 18 de gener són les següents:



(Per consultar La Criatura Perfecta, cliqueu al cartell)




(Per consultar En el Valle de Elah, clica al cartell)





(Per consultar Caramel, clica aquí)


Cartel de El amor en los tiempos del cóleraEl amor en los tiempos del cólera (2007)
Director: Mike Newell
Reparto: Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno, Benjamin Bratt, Catalina Sandino Moreno, Hector Elizondo, Liev Schreiber, Fernanda Montenegro, Laura Harring, John Leguizamo, Angie Cepeda, Ana Claudia Talancón, Unax Ugalde, Alicia Borrachero

El amor en los tiempos del cólera és una història d’amor basada en el clàssic de Gabriel García Márquez. Abarca més de mig segle en el complex, sensual i màgic món de la ciutat de Cartagena, Colòmbia, aquesta èpica y romàntica pel·lícula ens guia a través de la historia d’un home que espera més de cinquanta anys al seu únic i vertader amor.
El guanyador d’un Globus d’Or, Javier Bardem, interpreta al protagonista, Florentino Ariza, poeta i treballador de telègraf que descobreix la passió de la seva vida quan veu a Fermina Daza (Giovanna Mezzogiorno) a través de les finestres de la vila del seu pare. El seu cor haurà de ser pacient, i esperar tota una vida para estar amb ella.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Los crímenes de OxfordLos crímenes de Oxford (2007)
Director: Álex de la Iglesia
Reparto: Elijah Wood, John Hurt, Leonor Watling, Julie Cox, Anna Massey, Alex Cox, Dominique Pinon, Jim Carter

Una anciana apareix assassinada en el saló de la seva casa a las afores d’Oxford. El cos es descobert per dos homes que en aquell moment es troben per primer cop: Arthur Seldom, prestigiós professor de Lògica, i Martin, un jove estudiant americà acabat d’arribar a la universitat amb la intenció que el famós professor li dirigeixi la tesis doctoral.
La mort de l'anciana no és sinó el primer d'una sèrie d'assassinats amb inquietants punts en comú. Són crims gairebé imperceptibles, que podrien fins i tot passar per morts naturals si no fora perquè cadascun d'ells ve acompanyat d'un missatge: una imatge, un signe diferent en cada ocasió que, mort a mort, va donant forma a una sèrie la lògica de la qual haurien de desxifrar els protagonistes.
Recórrer aquest camí suposarà posar a prova no solament les conviccions matemàtiques sinó la pròpia forma d'entendre el món del professor i de l'alumne Podem conèixer la realitat? És possible arribar a la veritat?.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de SehnsuchtSehnsucht (2006)
Director: Valeska Grisebach

Un petit paradís proper a Berlín amb dos-cents habitants i una vida còmoda, grata i senzilla. Markus (Andreas Müller) i Ella (Ilka Welz) la seva dona viuen allí, duen junts des de sempre, tenen un fill en comú i una relació perfecta. Markus treballa en una empresa metalúrgica i durant el seu temps lliure exerceix com bomber voluntari; Ella és mestressa i canta en el cor de la parròquia. Durant un sopar d'homenatge que reuneix als bombers, es beu, es balla, es canta i se segueix bevent. Al matí, Markus obri els ulls... desorientat, sense record algun de la vetllada i en companyia d'una dona... Existeix una cosa que es diu desig i és una mica que duu al caos i d'aquest a l'expulsió del paradís.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net