dijous, 24 de gener del 2008

Estrenes del 25 de gener

Les estrenes d'aquesta setmana són:
(cliqueu sobre el cartell per accedir a la informació de la pel·lícula)









Més estrenes:

Cartel de Hacia rutas salvajesHacia rutas salvajes (2007)
Director: Sean Penn
Repartiment: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Brian Dierker, Catherine Keener, Vince Vaughn, Kristen Stewart, Hal Holbrook

Al graduar-se a la universitat, Christopher McCandless (Emile Hirsch), un jove de 22 anys al que tots auguren un brillant futur, decideix deixar enrera la seva còmoda vida en busca d’aventures. El periple del jove rodamóns el va convertir en un símbol per a moltes persones. Va ser Christopher McCandless un heroic aventurer o un idealista ingenu, un Thoreau rebel dels noranta o un altre americà perdut, un temerari o una tràgica figura que va viure en el precari equilibri existent entre l’home i la natura?
Cada pas del seu viatge està relfexat en l’adaptació que realitza Sean Penn de l’aclamat llibre de Jon Krakauer, Hacia rutas salvajes, que parla de la insaciable nostàlgia de la família, la llar i els amics, i de la recerca de la veritat i la felicitat.

Font: Canal de cine LaHiguera.net
Cartel de Una familia casi perfectaUna familia casi perfecta (2006)
Director: Greg Glienna
Repartiment: Danny DeVito, Kathy Bates, Ron Livingston, Neve Campbell, Bob Odenkirk, Edward Herrmann, Christine Baranski, Michael Mckean, M.C. Gainey, Ed Begley Jr., Debbi Morgan

El Doctor Clayton es un jove al que li van molt bé les coses: té una bona feina, una promesa encantadora... L’únic que li preocupa es no haver conegut els seus pares, ja que va ser donat en adopció de molt petit.
A punt de casar-se amb la seva promesa, decideix iniciar la recerca dels seus progenitors. No obstant, i molt lluny de l’esperat, les seves investigacions li porten fins un extravagant matrimoni que viu en la pobresa i que no tenen res que veure amb el que ell imaginava.

Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de OSS 117, El Cairo, Nido de EspíasOSS 117, El Cairo, Nido de Espías (2006)
Director: Michel Hazanavicius
Repartiment: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, Aure Atika, Laurent Bateau

Egipte, 1955. El Caire és un vertader niu d’espies.
Tot el món desconfia de tot el món, tots tramen contra tots: anglesos, francesos, soviètics, la família del rei destronat Farouk que vol tornar al tro, les Àguiles de Keops, secta religiosa que vol prendre el poder.
El President de la República francesa, René Coty, envia la seva arma mestra para posar ordre en aquesta casa de boigs a punt del caos: Hubert Bonisseur de la Bath, anomenat OSS 117.

Font: Canal de cine LaHiguera.net