dimecres, 23 de gener del 2008

Ha mort Heath Ledger



Aquesta matinada han trobat mort l’actor Heath Ledger al seu apartament del Soho de Nova York.

A les 3:26 de la tarda, una persona del servei domèstic el va anar avisar de l’arribada del massatgista que havia contractat hores abans, quan el va trobar inconscient al seu llit i va avisar a la policia, la qual va determinar que estava mort.

Segons fons del diari The New York Times, a la tauleta de nit de l’actor s’hi van trobar una gran quantitat de somnífers (tant amb prescripció mèdica com sense), però el portaveu de la policia, Paul Browne, no va voler especificar si la causa de la mort ha estat a causa d’aquestes pastilles limitant-se a dir que "la investigació està en curs" i que en cap cas sospiten de "joc brut".

Ledger de 28 anys, es va donar a conèixer amb la pel·lícula "El Patriota" on interpretava el fill de Mel Gibson. També va protagonitzar pel·lícules com "Destino de caballero" o "Casanova". Però el seu èxit més gran li va arribar de la mà d’Ang Lee amb el personatge de vaquer homosexual a "Brokeback Mountain" que li va valdre una nominació als Oscars.



El seus últims treballs encara estan pendents d’estrena. Un va ser el paper del "joker" en el nou lliurament de Batman, titulada "The Dark Knight", del director britànic Christopher Nolan, que es troba en plena postproducció.


L'altra és The imaginarium of Doctor Parnassus, una pel·lícula en què va treballar amb Tom Waits i en què va tornar a posar-se a les ordres de Terry Gilliam, que ja el va dirigir a El secret dels germans Grimm.

2 comentaris:

Montse ha dit...

Ho vaig llegir al diari... una mort ben prematura... en fi, em recorda James Dean (salvant distàncies)

Deric ha dit...

Si més no, en Heath ha fet unes quantes pel·lícules més. És que jo no soc gaire d'en Dean, la veritat.