dimecres, 2 de gener del 2008

La Criatura Perfecta



Dels productors del Senyor dels Anells, arriba LA CRIATURA PERFECTA. Dougray Scott i Saffron Burrows protagonitzen aquesta pel·lícula que ens transporta a un hipotètic i retro-futurista 1960 en el qual la pau entre homes i vampirs està a punt de donar pas a una sagnant guerra civil.

Glenn Standring, autor de "The Irrefutable Truth About Demons" dirigeix i escriu LA CRIATURA PERFECTA, pel·lícula produïda per Tim Sanders ("El senyor dels anells", "Whale Rider").

Dougray Scott ("Missió Impossible 2", "Enigma", "El Joc de Ripley", "Hitman") i Saffron Burrows ("Troia", "Enigma", "El Caso Galíndez") són els protagonistes d'aquest film el repartiment del qual completen els actors Leo Gregory ("Pulse", "Stoned") Stuart Wilson ("La Máscara del Zorro", "Lladres de ments") i Scott Wills ("Stickmen").

La pel·lícula, que reinventa el mite dels vampirs i representa un "gir important a les convencions del gènere" (Diari Basc), arriba a les nostres pantalles després del seu pas per alguns dels festivals de gènere més reconeguts, com la Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Sebastià o la Setmana Internacional de Cinema Fantàstic de Màlaga.

LA CRIATURA PERFECTA ens situa en un alternatiu i retro-futurista 1960 on vampirs i humans coexisteixen pacíficament. Però aquest delicat equilibri sembla trencar-se i una violenta guerra civil amenaça a la societat quan un vampir comença a alimentar-se d'humans.
S'estrenarà a la fi de gener de 2008.