dimarts, 15 de gener del 2008

Première de "Astérix en els Jocs Olímpics"


Diumenge va tenir lloc a París la première mundial de l'última pel·lícula de la saga de Astérix i Obélix, "Astérix en els Jocs Olímpics". Els Camps Elisis es van vestir de gal·la per a rebre als protagonistes de la pel·lícula que promet ser un dels èxits de l'any.

Alain Delon va fer gala de la seva indiscutible elegància i Vanessa Hessler va brillar per la seva embriagadora bellesa. Adriana Karembeu va lluir les seves interminables cames. Els esportistes Zinedine Zidane i Michael Schumacher, que té un petit paper en la pel·lícula, també van assistir a l'estrena.

Diversió i bon humor van ser les notes predominants d'una nit inoblidable en la qual "els gals" van triomfar a París.

En aquesta última pel·lícula de la saga, Lunàtix s'enamora de la princesa Irina i Astérix i Obélix li ajuden a aconseguir el seu amor, intentant proclamar-li campió dels Jocs Olímpics, tasca en principi gens complicada per a la parella de gals. El problema sorgeix quan s'assabenten que les regles prohibeixen utilitzar qualsevol tipus de poció i haurien d'enfrontar-se a Brutus sense la inestimable ajuda de Panoràmix.


Segons l'opinió d'actors, directors i fans, aquesta és la millor de les tres pel·lícules dels divertits gals i compte amb tots els ingredients per a convertir-se en un dels èxits de l'any.

Coproduida per Espanya i França i rodada en els estudis Ciutat de la Llum d'Alacant, la cinta s'estrenarà en el nostre país el pròxim 8 de febrer, una setmana més tard que a França, on podran gaudir-la des del dia 30 de gener.