dilluns, 14 de gener del 2008

Resultat 65ª Globus d'Or



"Expiación" i l'adaptació de Tim Burton de "Sweeney Todd" rebren els premis com a millors pel·lícules en la 65ª edició dels Globus d’Or que es van lliurar ahir diumenge.


"No Country for Old Men" guanya el premi al millor guió cinematogràfic per a Ethan i Joel Coen i millor actor de repartiment per a Javier Bardem.


"La escafandra i la mariposa" fa guanyar el premi al director a Julian Schnabel i també com a millor pel·lícula de llengua estrangera.


La segona victòria per "Expiación" era per la banda sonora de Dario Marianelli que vam poder escoltar en primícia a Ràdio Salt en el programa de La Setena Mirada el passat divendres.Johnny Depp per "Sweeney Todd", Cate Blanchett per "I’m Not There" en que interpreta a Bob Dylan, i Marion Cotillard per fer d’Edith Piaf a "La Vie en Rose", Julie Christie per "Away From Her" i Daniel Day-Lewis per "There Will Be Blood", van ser els guanyadors com a millors actors per les seves categories respectives.

Per segon any consecutiu Disney/Pixar guanyava el premi de millor pel·lícula d’animació, aquesta vegada per a "Ratatouille."
Degut a la vaga de guionistes, la tradicional cerimònia de lliurament dels Globus d’Or va ser substituïda per una roda de premsa on els guanyadors dels premis eren llegits per periodistes sense la presència de cap celebritat ni cap dels receptors dels premis.

Les grans perdedores, per dir-ho d’alguna manera, van ser "Charlie Wilson’s War" i "Michael Clayton" que de cinc nominacions se’n van quedar sense cap premi.