dilluns, 25 de febrer del 2008

Diario de una ninfómana, èxit de vendes internacionals



Diari d'una ninfómana està tenint un gran èxit en el mercat de vendes internacionals. La pel·lícula, dirigida per Christian Molina i en fase de postproducció ha estat venuda fins a la data a Alemanya, Àustria, Suïssa, Itàlia, Scandinavia (Noruega, Suècia, Finlàndia), Portugal, Grècia, Mèxic, Veneçuela, Perú, Bolívia, Equador, CIS (països de l'antiga Unió Soviètica) i Polònia.

Diari d'una ninfómana és l'adaptació al cinema de la novel·la de la francesa Valérie Tasso, que es va convertir en un best seller en els més de 20 països que ha estat publicat. El film narra la història de Val (Belén Fabra) una dona que des de molt primerenca edat descobreix els plaers del sexe i acabarà per convertir-lo en una forma de vida. En el seu camí trobarà l'amor i experimentarà la prostitució, tenint en ambdós casos experiències extremes.

Belén Fabra i Leonardo Sbaraglia protagonitzen el film i comparteixen cartell amb Llum Barrera, Geraldine Chaplin, Ángela Molina, Antonio Garrido i Pedro Gutiérrez, entre uns altres. La música és del recién guardonat amb un premi Goya, Roque Baños Julio Fernández para Filmax i Mariví de Villanueva para Canonge Films produïxen el film en la seva aposta per potenciar el cinema eròtic. La seva estrena està previst per a tardor.