divendres, 15 de febrer del 2008

Estrenes del 15 de febrer

Les estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana són:

(Per accedir a la fitxa de la pel·lícula cliqueu sobre el cartell)









Del cineasta Tim Burton (Batman, Charlie i la Fàbrica de Xocolata) i del protagonista, guanyador d'un premi de l'Acadèmia i d'una nominació als Globus d'Or, Johnny Depp (Charlie i la Fàbrica de Xocolata; la trilogia de "Pirates del Carib") arriba el thriller dramàtic, "Sweeney Todd, El diabòlic barber de la calli Fleet", una visió original basada en la sensació musical guanyadora d'un premi del llegendari letrista i compositor Stephen Sondheim.

Depp interpreta a Benjamin Barker, un home empresonat 15 anys injustament en l'altre costat del món, que escapa i torna a Londres amb la promesa de venjar-se, al costat d'Helena Bonham Carter com la seva obsessiva i devota còmplice, la Sra. Nellie Lovett.

Cartel de Asuntos privados en lugares públicosAsuntos privados en lugares públicos (2006)
Director: Alain Resnais
Reparto: Laura Morante, Lambert Wilson, Isabelle Carré, Pierre Arditi, André Dussollier, Sabine Azéma

Dan és un soldat que ha estat apartat de l’exercit recentment. Per a escapar de la seva pròpia vida i dels seus amics es refugia en l'alcohol. La seva núvia Nicole, sense adonar-se de l'estat de degradació de la seva relació, no troba el camí correcte per a acostar-se a Donen. AL mateix temps, Gaelle busca de manera desesperada i sense èxit l'amor. El seu germà Thierry, un agent immobiliari, se sent molt atret per la seva companya de treball, Charlotte. Aquesta juga amb els sentiments de Thierry de manera perversa. Igual que tots ells, Lionel, que reparteix la seva vida entre el seu malalt pare i un treball com barman, intenta combatre la seva solitud.
Sota la neu a París se succeeixen les vides de sis personatges, cadascun d'ells amb la seva pròpia història i sentiments, vides en recerca de l'amor que sempre escapa. Són històries de personatges que es troben i destroben, que es creuen i no es veuen. Amb el particular estil de Alain Resnais, arriba a les nostres sales l'últim Lleó de Plata del Festival de Cinema de Venècia.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de ClandestinosClandestinos (2007)
Director: Antonio Hens
Reparto: Juan Luis Galiardo, Antonio Dechent, Israel Rodríguez, Luis Hostalot, Ana Rayo, Pepa Aniorte, Pablo Puyol, Mehroz Arif, Hugo Catalán, Inma Cuevas

Xabi ha passat la infància i adolescència de centre en centre d'acollida. En una de les seves escapades coneix a Iñaki, un home, que passats els cinquanta, forma part de l'entramat abertzale basc. Iñaki li ajuda a forjar-se una identitat i es converteix en la seva mentor, el seu mestre. En un dels seus acostaments a la violència rondaire, Xabi és detingut per llançar un còctel molotov contra un ertzaina i reclòs en un centre de menors. Xabi juntament amb el seu col·lega Joel, un jove mexicà amb ganes de menjar-se el món i Driss, un noi marroquí amb els 18 recién complerts i en tràmits d'expulsió, aconsegueixen escapar-se del centre i viatjar a Madrid. Xabi vol trobar a Iñaki i entrar a formar part de l'organització terrorista ETA. Però Iñaki no dóna senyals de vida. Sense donar-se per vençut, decideix, amb l'ajuda dels seus col·legues, perpetrar un atemptat en el centre de la capital amb el qual demostrar a Iñaki i a l'organització que està preparat per a integrar-se en la banda. Però Xabi, sota la màscara del fanatisme ideològic, amaga altre objectiu: un objectiu incompatible amb una organització terrorista…
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de El pollo, el pez y el cangrejo realEl pollo, el pez y el cangrejo real (2008)
Director: José Luis López Linares

Jesús Almagro era un home feliç quan se li atorgà el Premio del Campionat de Espanya de Cuiners al 2007. El seu pròxim repte era competir en el Campionat Mundial, el Bocuse d'Or… Va pensar que estava a l’altura del desafiament, preparar-se era només una qüestió de temps i habilitats.
Però definitivament no estava preparat para la que se li venia al damunt.!!!
El pollo, el pez y el cangrejo real és la historia d’un gran desafiament per complir amb un somni, una aventura plena d’esperances i expectatives, de crudes i dures realitats, a vegades hilarants, a vegades agobiants. El primer thriller gastronòmic.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de JumperJumper (2008)
Director: Doug Liman
Reparto: Hayden Christensen, Jamie Bell, Rachel Bilson, Samuel L. Jackson, Diane Lane, Michael Rooker, Annasophia Robb, Max Thieriot

El thriller de ciència ficció entra en un nou univers amb Jumper, que relata les èpiques aventures d'un home que descobreix que posseïx l'habilitat més al·lucinant de totes, teletransportarse a qualsevol lloc del món que imagini. Des de Nova York a Tòquio, des de les ruïnes de Roma al cor del desert del Sàhara, qualsevol lloc és possible per a David Arrissi (HAYDEN CHRISTENSEN), fins que descobreix que la seva llibertat no és total, i que no està solament... sinó que és part d'una guerra global que amenaça la pròpia supervivència d'aquells de la seva extraordinària espècie.
David Arrissi ha crescut amb el misteriós poder que gairebé tots somien posseir. És total i completament mòbil, capaç de travessar per forats de cuc del teixit espai temporal a qualsevol ciutat, edifici i lloc que la seva ment desitgi. En un obrir i tancar d'ulls pot "saltar"/d'un costat de la terra a l'altre i regressar, pot passejar per vint posades de sol en una nit, desdejunar en l'Esfinx, passar el dia surfeando a Austràlia, i després anar a París per a sopar i gaudir del desert de Japó. Pot travessar parets i caixes fortes de bancs, així com entrar en les càmeres més impenetrables. Fins a ara ha utilitzat els seus poders per a escapar del seu passat, alimentar la seva immensa fortuna i romandre completament independent. Mai ha conegut límits, fronteres ni conseqüències. Tampoc cap relació veritable. Fins a ara.

Però quan David descobreix a altre jove igual que ell, un exaltat rodamóns rebel cridat Griffin (JAMIE BELL), la veritat de la seva existència es revela. Ja no és un curiós fenomen singular de la naturalesa, sinó part d'una llarga línia d'anomalies genètiques conegudes com "jumpers" (saltadors), que a més mai estan fora de perill. Ara David ha estat identificat per l'organització secreta dedicada a matar-li, igual que a tots els saltadors. Serà perseguit sense descans en una caça que ens durà literalment d'u a l'altre confí de la terra, al mateix temps que es converteix en una peça clau d'una batalla oculta que s'ha desenvolupat aferrissadament durant segles, invisible per a la resta de la humanitat.
El director Doug Llimen ha arribat a fama per realitzar èxits d'acció viscerals amb grans dosis d'estil, com The Bourne Identity - El caso Bourne o Sr. i Sra.Smith, presentant ara la fantàstica Jumper, amb una barreja dels efectes més avançats, intriga internacional i la seva especial saber fer davant la història d'un superheroi actual.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net


I s'estrena, finalment a Girona, Myway, la nova pel·lícula del realitzador J.A.Salgot ("Mater Amatisima").