divendres, 22 de febrer del 2008

Estrenes del 22 de febrer

Les estrenes d'aquesta setmana són:
(clicar als cartells per accedir a les fitxes)


En un mundo libre...


Parking 2


El niño de marte



Franklin i el tresor del llac

Quan la seva àvia emmalalteix misteriosament, en Franklin i els seus amics hauran de trobar el tresor del Llac Tortuga. És l’únic talismà que pot guarir-la de la seva malaltia.
Títol original: Franklin et le tresor du lac
Direcció: Dominique Monfery
Distribució: Wanda Vision
Any: 2007

Cartel de La guerra de Charlie WilsonLa guerra de Charlie Wilson (2007)
Director: Mike Nichols
Repartiment: Tom Hanks, Julia Roberts, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Ned Beatty, Om Puri, Emily Blunt, Cyia Batten, Shiri Appleby, Rachel Nichols, John Slattery, Wynn Everett

La guerra de Charlie Wilson és una historia real en la que s’explica com un congressista al que li agradava passar-ho bé, una dona de l’alta societat de Houston a la que li agradaven les bones causes i un agent de la CIA al que li agradaven els reptes, van conspirar per a realitzar la major operació secreta de la historia.

Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Óscar. Una pasión surrealistaÓscar. Una pasión surrealista (2008)
Director: Lucas Fernández
Repartiment: Joaquim de Almeida, Victoria Abril, Emma Suárez, Jorge Perugorría, Toni Cantó, Caco Senante, Kira Miró, Jack Taylor, Paola Bontempi, José Luis de Madariaga, José Conde, Vicente Ayala, Lilí Quintana, Yanely Hernández, Isabel Prinz

Óscar. Una passió subrealista desenvolupa una narració creuada de vides paral·leles, la del pintor espanyol Óscar Domínguez en la capital francesa durant la primera meitat del segle XX, i la d’Anna, en el Madrid actual, una advocada a qui se li diagnostica una terrible malaltia que la porta a volcar-se en la recerca d’un misteriós quadre que, segons els experts, va ser la última creació del pintor abans de suïcidar-se.
En la dramatització de la vida de Óscar Domínguez, descobrirem un esperit revolucionari, genial i creatiu en tots els àmbits. La pel·lícula és la recreació d’un univers interior tan ric com caòtic. Figures de la vanguardia artística com André Bretón o Pablo Picasso tindran un paper determinant en la trama, al igual que la relació sentimental del pintor amb Roma, una pianista polaca fusilada pels nazis durant l’ocupació de París.

Font: Canal de cine LaHiguera.net