dijous, 28 de febrer del 2008

La niebla de Stephen King

Frank Darabont, doblement nominat al Oscar com Millor Guió Adaptat per "Cadena Perpètua" i "La Milla verde", ambdues basades en treballs de Stephen King, escriu i dirigeix LA NIEBLA DE STEPHEN KING, una història de terror físic i psicològic que ens submergeix en una inquietant i claustrofóbica atmosfera de supervivència física i mental.



Thomas Jane ("The Punisher", "El Caçador de Somnis", "Sota Sospita"), la oscarizada Marcia Gay Harden ("Pollock", "Mystic River", "Mort entre les Flors"), el britànic Toby Jones ("Història d'un crim") i William Sadler -actor amb el qual Darabont ja va treballar en "Cadena Perpètua" i "La Milla Verde"- donen vida als principals personatges d'aquesta història.



Els efectes especials corren a càrrec de CafeFX responsable de títols com "El Laberinto del Fauno", "Hellboy" o "Sin City", entre d’altres.

La pel·lícula
En un petit poble de Maine, després d'una sobtada tempesta, apareix una espessa boira que cobreix el lloc, atrapant a la gent en les seves llars, en els supermercats... i matant a tot aquell que s'endinsa en la seva foscor.