dissabte, 15 de març del 2008

Cobardes



La pel·lícula Cobardes, dirigida per Jose Corbacho i Juan Cruz ha estat seleccionada per a participar en Secció Oficial a Concurs en la XI Edició del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga, que se celebrarà en la ciutat andalusa entre els dies 4 i 12 d'abril.

Produïda per Filmax i Antena3 Films, en associació amb Hospiwood i El Terrat, Cobardes està protagonitzada per Lluís Homar, Elvira Mínguez, Paz Padilla, Antonio de la Torre i els joves, Eduardo Canyella, Eduardo Garé, Javier Bódalo i Ariadna Gaya.

Cobardes, és la segona pel·lícula dels dos directors que ja van acudir a Màlaga en 2005 a presentar la seva òpera primera, Tapes, que va rebre llavors el Premi a la Millor Pel·lícula, a la Millor Actriu (Elvira Mínguez) i el Premi del Públic.

Cobardes s'estrena en cinemes el pròxim 25 d'abril.

Sinopsi:
Gaby és un noi de catorze anys que té por a anar al col·legi. Tal vegada la seva por sigui a causa de Guilli, un company de classe, que per la seva banda té por a defraudar al seu pare. Però els pares de Gaby i Guilli també tenen por. Joaquín, el pare de Gaby té por a perdre el seu treball i Merche, la seva mare, por que la seva família s'enfonsi. Guillermo, pare de Guilli, té por del poder que li embolica i Magda, la seva mare, por de no conèixer al seu propi fill. I després està Silverio, l'amo de la pizzeria, que no li té por a no-res. Bé… tal vegada a Déu. I tu? De què tens por?.