divendres, 28 de març del 2008

The contract



El pròxim 4 d’abril s’estrena The Contract, una pel·lícula dirigida per Bruce Beresford i interpretada per Morgan Freeman i John Cusack.


BRUCE BERESFORD va ser nominat al Oscar pel guió de CONSEJO DE GUERRA i per la direcció de GRACIAS Y FAVORES. Amb PASEANDO A MISS DAISY va guanyar l’estatueta a la millor pel·lícula el 1990.

Frank Cordell, un assassí a sou, es deixa dur pel corrent riu avall emmanillat a un cap de policia moribund, quan uns excursionistes els treuen de l'aigua. A punt d'expirar, l'agent els diu a Ray i al seu fill adolescent que han de lliurar a Cordell a la justícia pels seus crims atroços. Però Cordell també és un professional que sempre compleix amb el seu contracte i mai deixa al seu objectiu amb vida. En aquesta ocasió li han interromput a mitjan treball i no té intenció de deixar-lo a mig fer.


Amb el cap de policia mort i Cordell aguaitat pels seus propis homes per haver fugit sense complir amb el seu últim treball, Ray no té elecció. Professor d'institut en una localitat de la zona, Ray coneix els boscos des que era petit. Sempre ha acampat en ells. Però, és això suficient per a perdre de vista a un esquadró d'operacions especials convertit en un grup de mercenaris i salvar la vida del seu fill i la seva pròpia? No dubtaria a matar a Cordell si hagués de fer-lo, i Cordell ho sàpigues. També sap que és qüestió de temps que li trobin, ja siguin els seus propis homes o els agents federals que rastregen la zona...