dimecres, 19 de març del 2008

Estrenes del 19 de març

Les estrenes de la setmana del 19 de març són:

Cartel de Como la vida mismaComo la vida misma (2007)
Director: Peter Hedges
Repartiment: Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook, Emily Blunt, Alison Pill, Marlene Lawston, Dianne Wiest, Amy Ryan, John Mahoney, Brittany Robertson, Norbert Leo Butz, Jessica Hecht, Frank Wood

Un conflictiu romanç xoca contra els perills de les relacions familiars amb còmics resultats en la nova, hilarante i intel·ligent paròdia de Peter Hedges, Com la vida mateixa. El gran còmic Steve Carell encarna a un home com qualsevol altre, que decideix abandonar la seva segura rutina i s'aventura en l'excitant món de l'inesperat al enamorar-se durant una reunió familiar. Steve Carell i les seves dues coprotagonistes, Dane Cook i l’oscaritzada Juliette Binoche, estan a punt de descobrir que un tranquil cap de setmana en família pot transformar-se en un autèntic caos i un sense fi de moments difícil. Però la seva família és un pou sense fons d'afecte a l'hora de plantar cara a esdeveniments inesperats.

Tot comença quan Donen Burns (Steve Carell), vidu, pare de família i columnista assessor familiar, que encara no s'ha reposat de la pèrdua de la seva dona, es refugia en l'excusa que ha d'ocupar-se de les seves tres rebels filles per a evitar enfrontar-se a qualsevol situació imprevista. Però tot està a punt de canviar quan Donen duu a les seves tres tossudes filles a passar un cap de setmana a Rhode Island para la reunió tardorenca que anualment celebra la nombrosa, alegre i sorollosa família Burns. Poc després d'arribar, coneix a una atractiva dona cridada Marie (Juliette Binoche) en una llibreria. Per primera vegada en molt, molt temps, Donen sent una autèntica espurna, però de seguida ha d'apagar-la al descobrir que Marie és la nova núvia del seu germà Mitch (Dane Cook) i que va a ser presentada a la família.

Mentre avança el cap de setmana en la casa familiar, ompli de parents tan peculiars com tafaners, Donen i Marie s'esforcen a enterrar i amagar una creixent atracció mútua, el que dóna motiu a un sens fi de situacions còmiques. Però per molt que intenten evitar-lo, Donen i Marie s'enamoren perdudament. Donen s'adona que, per molt segur que un cregui estar, si la vida s’hi fica, és necessari trencar totes les regles .
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de SedaSeda (2007)
Director: François Girard
Repartiment: Keira Knightley, Alfred Molina, Michael Pitt, Koji Yakusho, Mark Rendall, Kenneth Welsh, Callum Keith Rennie

El pícar comerciant francès Baldabiou (Molina) sosté entre els seus dits un vel teixit amb fil de seda japonès. És com sostenir... el no-res.

Per a continuar amb el seu lucratiu comerç, Baldabiou decideix enviar al jove oficial militar Herve Joncour (Pitt) a una perillosa missió a Japó, separant-lo durant mesos de Helene (Knightley), la seva encantadora i devota esposa i mestra d'escola. La illa que produïa la més fina seda del món milers d'anys abans de l'obertura del canal de Suez, Japó, prohibeix l'accés als estrangers.

És allí on Herve troba al poderós i temut baró local, Hara Jubei (Yakusho), amb qui negociarà per a obtenir els preuats ous del cuc de seda. I és allí, en un món distint a qualsevol altre que Herve hagi experimentat abans, on ell es veu captivat per la concubina del baró, una noia profundament misteriosa d'una bellesa intoxicant. Sense parlar l'idioma de l'altre, junt comparteixen un amor condemnat, obsessiu...

Romanç èpic històric que mostra les relacions d’orient i occident.
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Llamada perdidaLlamada perdida (2008)
Director: Eric Valette
Repartiment: Shannyn Sossamon, Edward Burns, Ana Claudia Talancón, Ray Wise, Azura Skye, Johnny Lewis, Meagan Good

En el thriller sobrenatural One missed call (Llamada perdida), una sèrie de persones reben aterridors missatges en el seu telèfon mòbil sobre els seus fatídics moments finals. Encara que el missatge es pot esborrar, el seu número es manté.

Beth Raymond (Shannyn Sossamon) es queda traumatitzada quan presencia les horribles morts de dos amics amb pocs dies de diferència. El que li resulta encara més preocupant és que sap que ambdós havien rebut esborronadors missatges en els seus mòbils—enregistraments reals dels seus propis i terribles últims moments. Increïblement, van rebre les trucades dies abans de morir, però cada mort va ocórrer precisament en el moment i de la manera que el missatge anunciava.

La policia creu que Beth està equivocada—excepte el detectiu Jack Andrews (Ed Burns), la pròpia germana del qual va morir en un estrany accident que guarda una curiosa similitud amb les morts dels amics de Beth. Junts, Jack i Beth treballen febrilment per a esclarir el misteri que hi ha darrere de les sinistres trucades.

Però fins i tot quan s'estan acostant a la veritat, el mòbil de Beth comença a sonar amb una misteriosa melodia, i en la pantalla apareix Una trucada perduda…
Font: Canal de cine LaHiguera.net