dilluns, 31 de març del 2008

High School Musical 3: Sènior Year



Més de 1.000 actors adolescents dels Estats Units, Canadà i el Regne Unit es van presentar a un casting internacional la fi del qual era triar a les tres joves promeses -Matt Prokop, Justin Martin i Jemma McKenzie-Brown- que interpretaran als "Wildcats" nouvinguts a l'institut en la pròxima producció cinematogràfica de Walt Disney Pictures titulada "High School Musical 3: Sènior Year".

El trio de noves estrelles s'incorporaran al repartiment original de "High School Musical" (Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu i Monique Coleman) en aquest nou llargmetratge que comença a rodar-se a la fi d'aquest mes. Kenny Ortega, que va dirigir les dues primeres pel·lícules de "High School Musical" para Disney Channel, tornarà a estar al comandament i assumirà també el càrrec de productor executiu. William Brodin i Barry Rosenbush produiran "High School Musical 3: Sènior Year", i Don Schain serà l'encarregat de producció.

En "High School Musical 3: Sènior Year", Troy i Gabriella, alumnes de l'últim curs, s'enfronten a la perspectiva de la separació ja que ambdós emprendran camins diferents en la universitat. Amb ajuda de la resta dels Wildcats, realitzen un elaborat musical de primavera que reflecteix les seves experiències, les seves esperances i les seves inquietuds davant el futur. Tant la fantàstica nova música com els nombres de ball estan especialment dissenyats per a aprofitar al màxim la gran pantalla. D'aquesta forma, aquesta espectacular pel·lícula reflecteix les desbordants ganes de viure de la troupe de East High, un grup replet de talent. El llargmetratge es rodarà en l'estat americà de Utah i la seva estrena en els cinemes està programat per al 24 d'octubre de 2008 .