dilluns, 3 de març del 2008

Hugo Silva presenta a Colòmbia EL HOMBRE DE ARENA



Després de l'èxit obtingut en la seva participació en el passat "Festival de Cine Ópera Prima de Tudela", on va obtenir el Premi del Públic a la Millor Pel·lícula i el Premi de la Joventut, EL HOMBRE DE ARENA participa en el FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA I T.V. DE CARTAGENA, COLÒMBIA.

Hugo Silva s'ha desplaçat a Colòmbia per a presentar la pel·lícula en el que suposarà l'estrena cinematogràfica a Amèrica Llatina de EL HOMBRE DE ARENA.


La cinta participa en Secció Oficial, en competència amb altres 20 títols com "La Zona" o "¿Qué tan lejos?". El Festival Internacional de Cinema i T.V. de Cartagena, un dels festivals cinematogràfics amb major transcendència a nivell de Llatinoamèrica, celebrarà el seu 48ª edició, des del 29 de Febrer fins al 7 de març.

EL HOMBRE DE ARENA es va estrenar a Espanya el passat 9 de Novembre de 2007, i narra la història de l'Hospital Psiquiàtric d'Extremadura a la fi dels 60, recinte que sota la tirania del seu director i la vigència de la Llei de Vagos y Maleantes, alberga a malalts i vagabunds sense distinció. Amb l'ingrés a l'Hospital de MATEO (Hugo Silva), un indomable idealista rodamóns més proper a la genialitat que a la bogeria, l'hospital sortirà de la seva rutina diària, canviant la vida dels interns, especialment la de Lola (María Valverde), jove reclusa maltractada des de nena.