divendres, 18 d’abril del 2008

Estrenes del 18 d'abril

Cartel de 8 citas8 CITAS
Director: Peris Romano, Rodrigo Sorogoyen
Repartiment: Fernando Tejero, José Luis García Pérez, Belén Rueda, Raúl Arévalo, Verónica Echegui, Jordi Vilches, Arturo Valls, Adriana Ozores, Miguel Ángel Solá, Javier Pereira, Melani Olivares, Ana Wagener, Marta Nieto, Belén López, Cecilia Freire, Javier Rey, Jesús Caba, Marta Hazas, Alfonso Bassave, Jesús Olmedo, María Ballesteros, Raquel Pérez, Tzeitel Rodríguez

Un venedor de premsa (Fernando Tejero) està enomarat d'una noia que passa per davant del seu quiosc; un home (José Luis García Pérez) es retroba amb el seu amor de joventut (Belén Rueda); un jove (Raúl Arévalo) vol iniciar alguna cosa de veritat amb la noia amb la qual ha passat la nit; dos nuvis (Verónica Echegui i Jordi Vilches) sofrixen un interminable dinar familiar; altre home (Arturo Valls) brega amb la gelosia cap al ex de la seva núvia; un matrimoni (Adriana Ozores i Miguel Ángel Solá) s'embarca en un cap de setmana d'intercanvi de parelles; i un xaval (Javier Pereira) no supera la ruptura amb la seva xicota..


Cartel de ElegyELEGY
Director: Isabel Coixet
Repartiment: Penélope Cruz, Ben Kingsley, Dennis Hopper, Patricia Clarkson, Peter Sarsgaard, Deborah Harry, Sonja Bennett

Elegy és l'apassionada història d'amor entre un eminent professor d'universitat i una jove la bellesa de la qual li captiva alhora que desestabilitza. Conforme la seva relació íntima els va transformant –més del que cap dels dos podria imaginar –l'ardent batalla sexual desemboca en una història d'amor inesborrable.

Elegy explora amb calidesa humanista, enginy irònic i intensitat eròtica, el poder encegador, revelador i transformador de la bellesa.



Cartel de Expediente AnwarEXPEDIENTE ANWAR

Director: Gavin Hood
Repartiment: Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Meryl Streep, Alan Arkin, Omar Metwally, Yigal Naor, Zineb Oukach, Moa Khouas, Bob Gunton, J.K. Simmons

La trama de Expediente Anwar, que es desenvolupa en dos continents diferents, segueix de prop les vides de Douglas Freeman (Jake Gyllenhaal), un analista de la CIA que treballa en el nord d'Àfrica i que, després de presenciar el brutal i poc ortodox interrogatori al que sotmet la policia secreta norafricana a un egipci-americà, es veu forçat a posar en dubte la missió que li han encomanat; Anwar El-Ibrahimi (Omar Metwally), l'enginyer químic egipci-americà la família del qual va emigrar a Estats Units quan ell era un nen i que ara és sospitós de participar en un atemptat; la seva esposa, Isabella El-Ibrahimi (Reese Witherspoon), està embarassada i farà tot quant estigui en la seva mà per trobar al seu espòs, que pel que sembla ha desaparegut en un vol entre Ciutat del Cap i Washington, DC. Per a això contarà amb l'ajuda d'un amic de la facultat que té bones relacions entre la classe política; Alan Smith (Peter Sarsgaard), assessor del senador Hawkins (Alan Arkin), qui descobreix el perturbador fet que, seguint les ordres de la directora de la divisió de antiterrorisme de la CIA, Corrinne Whitman (Meryl Streep), a Anwar li han enviat a un país del tercer món per a interrogar-li; Abasi Fawal (Igal Naor), és el director de la presó secreta i té problemes personals amb la seva rebel filla, Fátima (Zineb Oukach) i el xicot d'aquesta, un fonamentalista islàmic anomenat Khalid (Moa Khouas).


Cartel de Las ruinasLAS RUINAS
Director: Carter Smith
Repartiment: Jonathan Tucker, Jena Malone, Shawn Ashmore, Laura Ramsey, Joe Anderson, Dimitri Baveas, Sergio Calderón

Basada en la novel·la supervendes del guionista Scott Smith, nominat per l'Acadèmia, Les ruïnes descriu les aventures d'un grup d'amics que, estant de vacances, visiten un remot emplaçament arqueològic a Mèxic i es veuen embolicats en una brutal lluita contra el mal que habita el lloc.

El sol, les aigües càlides i les platges sorrenques són un gran atractiu per a un sens fi de nord-americans, sobretot joves, a la recerca de diversió a preus econòmics. I això fan dues amigues, Amy (Jena Malone) i Stacy (Laura Ramsey), amb els seus respectius nuvis, el seriós estudiant de medicina Jeff (Jonathan Tucker) i el juerguista Eric (Shawn Ashmore). Gairebé al final de les seves vacances decideixen fer una excursió per la jungla maya a la recerca d'una piràmide. Quan per fi la troben, un esdeveniment inesperat obliga als espantats turistes a grimpar al cim de la vella estructura, on s'enfrontaran a horrors letals i lluitaran a vida o mort.


Cartel de Rompiendo las reglasROMPIENDO LAS REGLAS
Director: Jeff Wadlow
Repartiment: Djimon Hounsou, Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet, Leslie Hope, Evan Peters, Wyatt Smith

Situada en el trepidande món de les arts marciales mixtes (AMM), Trencant les regles conta la història de Jake Tyler (Siguin Faris), un noi dur però amb un gran cor que ha d'aprendre que en la vida, tot el món ha de lliurar la seva pròpia lluita.


La ciutat de Orlando, a Florida, bé podria ser la lluna para Jake, un noi de Iowa, amb totes aquestes mansions de deu milions. Els adolescents privilegiats d'aquesta version del somni americà amb esteriodes no necessiten gens; recorren els veïnats de luxe en els seus cotxes cars, amb roba de marca desenfadada i amb l'actitud fastiguejada del que ho té tot massa aviat en aquesta vida. Per a ells la vida és una gran festa.


Jake veu immediatament que les AMM no són baralles de carrer, sinó una espècie d'art marcial que decideix dominar en aquest moment. Roqua li prendrà sota la seva tutela, però és Jake el qual ha de trobar la paciència, la disciplina i la motivació per a tenir èxit. Para Jake, hi ha molt més en joc que una victòria. La seva decision no servirà solament per a ajustar un compte, sinó per a definir la seva identitat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Abasi Fawal......¿policia marroquí?

Deric ha dit...

Anònim, no hem vist la pel·lícula "El expediente Anwar" però pel que sabem del seu argument, és egipci.