divendres, 4 d’abril del 2008

Estrenes del 4 d'abril

Les estrenes de la setmana són:

(cliqueu sobre els cartells)

o bé aquí







Cartel de La familia SavagesLa familia Savages (2007)
Director: Tamara Jenkins
Reparto: Laura Linney, Philip Seymour Hoffman, Philip Bosco, Peter Friedman, Gbenga Akinnagbe, Cara Seymour, Debra Monk, David Zayas

La família Savages és una mirada irreverent a la família, a l'amor i a la moralitat tal com es veu a través del prisma de les experiències més desconcertants i provocatives de la vida moderna: quan dos germans adults es veuen arrencats de la seva vida diària, centrada en si mateixos per a haver de cuidar a un pare ancià del que estan allunyats.

L'últim que haguessin desitjat fer els germans Savage és tornar enrere, a la seva difícil història familiar. Després d'haver-se alliberat del domini del seu pare, ara es troben fermament ancorats a unes vides pròpies, bastant complicades. Wendy (la nominada als Oscar Laura Linney) és una autora de teatre que s'esforça per sortir endavant, una desocupada que passa els seus dies sol·licitant beques, robant subministraments d'oficina i quedant amb el seu propi veí casat. Jon (el guanyador de Oscar Philip Seymour Hoffman) és un neuròtic professor de facultat que escriu llibres sobre foscs temes en Esbufega'l. Després arriba la cridada que li informa que el pare al que sempre ha temut i evitat, Lenny Savage (el guanyador del premio Tony Philip Bosco), es consumeix lentament a causa dels elements i els seus fills són els únics que poden ajudar-lo.

Ara, mentre deixen de costat la seva atrafegada vida, Wendy i Jon es veuen obligats a viure junts sota el mateix sostre per primera vegada des de la seva infància, redescubriendo les excentricidades que els feien sortir de polleguera. Enfrontats amb una agitació total i lluitant per la manera que han de fer-se càrrec dels últims dies del seu pare, es troben confrontats amb el significat de la vida adulta, la família i, el més sorprenent, el que signifiquen l'u per a l'altre.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Rastro ocultoRastro oculto (2008)
Director: Gregory Hoblit
Reparto: Diane Lane, Billy Burke, Colin Hanks, Joseph Cross, Mary Beth Hurt, Daniel Liu, Perla Haney-Jardine, Tyrone Giordano, Peter Lewis

El FBI compta amb un departament dedicat a investigar i perseguir la delinqüència en Internet. Benvinguts a la guerra contra el cibercrimen. L'agent especial Jennifer Marsh (Diane Lane) creia haver-lo vist tot... fins a ara. Un depredador cibernètic penja tortures i assassinats en la seva pàgina web. La destinació de les seves víctimes depèn del públic: quantes més visites registri la seva pàgina web, més de pressa moriran.

Quan el joc del gat i el ratolí es converteix en alguna cosa personal, Jennifer Marsh i el seu equip es llancen a una carrera contrarellotge per a detenir a un geni de la tècnica que sembla pràcticament il·localitzable.

El món del crim virtual cobra protagonisme en RASTRE OCULT, protagonitzada per Diane Lane (Infidel/Unfaithful), nominada per l'Acadèmia; Billy Burke (Fracturi); Colin Hanks (King Kong); Joseph Cross (Retallades de la meva vida), i Mary Beth Hurt (L'exorcisme de Emily Rose). El director de la pel·lícula és Gregory Hoblit (Fracturi, Frequency), guardonat pels Emmy i els Peabody. Els guionistes són Robert Fyvolent, Mark R. Brinker i Allison Burnett, a partir d'una història de Robert Fyvolent i Mark R. Brinker. RASTRE OCULT és una producció de Lakeshore Entertainment, en associació amb Cohen/Pearl Productions. Productors, Steven Pearl, Andy Cohen, Tom Rosenberg, Gary Lucchesi i Howard "Hawk" Koch, Jr. Productors executius, Richard Wright, Eric Reid, James McQuaide i Harley Tannebaum. Director de fotografia, Anastas Michos, ASC. Director de producció, Pauls Eads. Muntador, David Rosenbloom, ACE. Vestuari, Elisabetta Beraldo. Música, Christopher Young. Casting, Deborah Aquila, CSA i Tricia Wood, CSA.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de OnceOnce (2006)
Director: John Carney

Glen Hansard és un cantant i compositor que interpreta les seves cançons pels carrers de Dublín, quan no està treballant en la botiga del seu pare (Bill Hodnett). Durant el dia, per a guanyar alguns diners extres, interpreta coneguts temes per als transeünts, però per les nits, toca els seus propis temes en els quals parla de com li va deixar la seva núvia.

El seu talent no passa desapercebut a Marketa Irglova, qui dóna vida a una immigrant checa que ven flors en el carrer per a treure endavant a la seva filla i a la seva mare (Danuse Ktrestova).

També ella s'està recuperant d'un "fracàs amorós" i, per a sentir-se un poc millor, escriu cançons sobre el tema, però a diferència de Glen, mai les interpreta en públic.

Glen i Marketa, acaben d'improvís fent un dueto en una botiga de música i serà llavors quan descobreixin que alguna cosa els uneix.

Al no haver-se recuperat encara de les seves respectives ruptures, dubten sobre si lluitar per iniciar una relació entre ells. Mentre prenen una decisió que canviï les seves vides, ambdós es concentren a escriure nous temes i gravar alguna cosa, per a intentar obrir-se camí professionalment en el món de la música.

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Deric ha dit...

suposo que et refereixes a Once, és molt bona

Dani Coll ha dit...

Sí. Once és un d'aquells regals que a vegades ens arriben en forma de pel.lícula.

Molt recomanable.

Salutacions.