dimarts, 29 d’abril del 2008

Sentencia de muerte




SENTENCIA DE MUERTE, una història de venjança i acció, dirigida per JAMES WAN (director de SAW), i protagonitzada per KEVIN BACON, KELLY PRESTON i AISHA TYLER.

SINOPSI:

Nick Hume (KEVIN BACON) és un home normal amb una vida estable i còmoda. Treballa com gerent en una companyia d'assegurances. Totes les nits torna a casa on li espera la seva esposa, Helen (KELLY PRESTON), i els seus dos fills adolescents, Brendan (STUART LAFFERTY) i Lucas (JORDAN GARRETT).

La famila Humes és una família de classe mitja, exemple de la felicitat suburbana. I llavors, un dia, les seves vides perfectes es detenen de cop i volta. Una nit quan Nick està duent A Brendan cap a casa, després de participar en un partit d'hoquei, decideix detenir-se a tirar gasolina. Mentre està omplint el tanc del cotxe de la família, Brendan va a la gasolinera a comprar una beguda. Moments més tard, una colla de delinqüents entra dintre del magatzem amb les cares cobertes per màscares d'esquí, i empunyant diverses armes. Però aquest no és el típic robatori: es tracta d'un ritu d'iniciació per a Joe Darley (MATTHEW O'LEARY), el germà menor de Billy Darley (GARRETT HEDLUND), el despietat líder de la banda. Després de torturar i de matar al venedor de magatzem, tornen la seva atenció cap a Brendan.

És en aquest moment en el qual Nick torna del sortidor i mira cap al magatzem, només per a ser testimoni del cop mortal que Joe li propicia a Brendan i que acaba amb totes les seves promeses de futur, deixant-li estesa enmig d'un toll de sang, al mateix temps que la banda intenta fugir. Però quan Nick corre para ajudar al seu fill, xoca amb Joe i cauen a terra. Desemmascara a Joe, i el seu propi futur queda marcat.