divendres, 9 de maig del 2008

Abrígate





"Abrígate" s'estrenarà en les pantalles espanyoles el pròxim 23 de maig protagonitzada per Félix Gómez (Hereus) i la popular actriu argentina Manuela Pal, i escrita per Fernando Castets i Ramón Costafreda, "Abrígate" és un bell relat sobre l'afany universal de trobar la pròpia identitat, desxifrar la col·lectiva i viure l'amor en una terra que res ha d'envejar als boulevars de París.

Valeria ha canviat el seu Buenos Aires natal per Betanzos, un poble de La Corunya del que procedeix la seva família. Excèntrica, somiadora i divertida, als seus 25 anys es troba en la cruïlla sentimental més surrealista de la seva vida: després de la sobtada mort del seu amant, s'enamora de Marcelo, el fill del difunt. Amb la seva amiga Adela, mestressa de la perruqueria on treballa, gaudeixen amb els seus veïns de les petites alegries, riuen de les penes i fantasien amb tenir una vida diferent (inspirada potser en els cartells parisencs que decoren la perruqueria...).

Fernando Castets, guionista de "Abrígate", és una de les figures més importants de la cinematografia argentina. La seva habitual col·laboració com guionista amb Juan José Campanella ha suposat una de les fórmules de major èxit del cinema argentí en tot el món.