dimecres, 28 de maig del 2008

Aritmética emocional



ARITMÉTICA EMOCIONAL, basada en la novel·la del mateix títol de l'escriptor Matt Cohen, està protagonitzada pels actors SUSAN SARANDON, GABRIEL BYRNE, MAX VON SYDOW, CHRISTOPHER PLUMMER i ROY DUPUIS.

ARITMÉTICA EMOCIONAL, és una història de redenció, cicatrització i reconciliació que surgeix a partir de la reunió de tres supervivents de Drancy, el camp de reclusió instal·lat pels alemanys a les afueras de París durant la II Guerra Mundial. Una història d'amor a la que els aconteixements històrics van elegar a l'oblit, una història d'amor que torna a la llum, que resucita i que fa viure als seus protagonistes.

SINOPSIS: Al 1945, Jacob Bronski, un jove disident encarcelat a Drancy, decideix protegir a dos nens, Melanie i Christopher. Quaranta anys després, Melanie descubreix que Jacob sigueix viu. Sempre havia cregut que després de ser traslladat a Auschwitz havia mort. El convida a viure en la granja familiar, al Canadá. Pero Jacob no arriba sol, porta a Christopher. Melanie i Christopher hauràn de reconèixer el poderós víncle que existeix entre els dos. El passat explota en el present en una terna i inesperada història d'amor que canviarà les seves vides i la de les persones que els envolten.