dilluns, 5 de maig del 2008

Be Kind Rewind


Genialitat o no? El cert és que és una de les propostes més interessants estrenades darrerament i que, contràriament al que el seu cartell faria pensar, ha passat amb més pena que glòria.

Certament, la presència de Jack Black faria pensar en una comèdia esbojarrada i passada de voltes, però no, podríem dir que és una comèdia amb un humor intel·ligent i, sobretot, un homenatge als orígens del cinema, fet amb més imaginació que no pas medis però que no per això deixaven de ser pel·lícules d’una certa genialitat.

No cal dir que el millor del film són les "suecades" o paròdies de les grans produccions de Hollywood, especialment la primera d’elles, la de Ghostbusters, però també la de El Rei Lleó, la d’Hora Punta 2 o Robocop.

No m’allargaré explicant l’argument de Be Kind, Rewind, perquè el podeu trobar clicant aquí, només acabar dient que és una llàstima que no hagi tingut més repercussió i que ja hagi desaparegut de la cartellera gironina. Si teniu oportunitat, no us la perdeu, passareu una bona estona.

2 comentaris:

Marchelo ha dit...

això de que les millors estrenes durin poc en els cines sol passar en les millors families..dic pel·lícules! Be kind rewind és una divertidíssima pel·lícula, pur amor al cine, genial!

Deric ha dit...

No sé si tu opines el mateix, però hi ha un moment de la pel·lícula que em va recordar molt (salvant les distàncies) amb Cinema Paradiso.