dissabte, 31 de maig del 2008

Disney Channel en obert!



Disney Channel, el canal infantil líder a Espanya, ha anunciat que començarà a emetre en obert a través de TDT a partir del 1 de juliol. La programació infantil i familiar de Disney Channel estarà en obert i accessible a tots els espectadors i serà una peça clau en la implantació de la plataforma de TDT a Espanya.

Fins a ara Disney Channel estava disponible exclusivament a través de plataformes de pagament, però des del 1 de juliol, dos anys abans de la data que està previst que el senyal digital reemplaci completament a la televisió terrestre analògica, els espectadors només necessitaran un receptor del senyal digital per a accedir al canal. Des del seu llançament a Espanya a l'abril de 1998, Disney Channel ha arribat a 2,1 milions de llars a través de satèl·lit, cable i banda ampla i a l'unir-se a la plataforma de TDT, aquest nombre creixerà fins a arribar a el 100% de les llars el 2010.

Pares i nens de tot el país podran gaudir d'una oferta televisiva infantil i familiar, que inclourà en la seva programació sèries de gran èxit com Hannah Montana, Els Mags de Waverly Plau o Phineas i Ferb i pel·lícules com High School Musical o el pròxim gran èxit Camp Rock.