dijous, 15 de maig del 2008

Estrenes del 16 de maig

Les estrenes de la setmana són:

Clicar sobre el cartell per veure la fitxa de la pel·lícula










Cartel de La crisis carnívoraLa crisis carnívora (2008)
Director: Pedro Rivero
Veus de: Enrique San Francisco, Pablo Carbonell, Pedro Reyes, Álex Ángulo, Jose Coronado, Carlos Sobera

Gràcies al Pacte Vegetarià tots els animals conviuen en "pau i harmonia". Tots menys un: la fètida hiena Crevel, que està fart de la seva merda-de-ració-diària-de-fruita-i-verdura i es desespera per posar-se les botes a costa d'algun tendre congènere. Decidit a calmar el seu apetit i carregar-se el bon ambient regnant, una nit Crevel va al cementiri delerós de posar-se cec de cadàvers, però no pot fer-lo: se li han avançat!


Pérsicus, el lleó president, i el seu consigliere, el tigre Altaicus, han muntat una perversa xarxa alimentosa amb els cadàvers, per a calmar la seva gana d'amagat. Al ser descoberts, acusen a Crevel de la brutal profanació, obligant-li a fugir de la ira dels herbívors.


Però, desesperat, tornarà de l'exili amb un pla per a enderrocar als felins. Ocult sota la -encara més- fètida disfressa del senglar Willy, proposa als herbívors una gran aliança per a convertir-se en els Putos Amos, valent-se del record d'un heroi llegendari que es va enfrontar en el seu moment al tigre Altaicus: el misteriós llop Wolfeimer.


Els herbívors creuen innocentment que ha arribat el seu llibertador, però no saben que la ment malèfica de Crevel els té preparat un destí molt menys apetitós...

Cartel de No tan duro de pelarNo tan duro de pelar (2007)
Director: Steven Brill
Repartiment: Owen Wilson, Leslie Mann, David Dorfman, Danny R. McBride, Josh Peck, Troy Gentile, Nate Hartley, Alex Frost, Ian Roberts, Cedric Yarbrough, Matt Walsh, David Koechner

No tan duro de pelar és una comèdia sobre tres joves inadaptats que planten cara als seus infortunis d'institut amb l'ajuda d'un mercenari vingut a menys.


Tot comença el primer dia d'institut quan el trio de preocupats alumnes compost pel grassonet Ryan (Troy Gentile, Super Nacho), el primíssim Wade (el nouvingut Nate Hartley) i el diminut Emmit (David Dorfman, The Ring/La senyal) es converteixen en el blanc instantani del psicòpata local Filkins (Alex Frost, Elephant), un expert en bullying. De sobte, el que imaginaven com els millors anys de la seva vida es converteixen en un infern. Els nois s'adonen que només els queda una solució, contractar a un guardaespatlles.


Apareix en escena Drillbit Taylor (Owen Wilson). Possiblement no sigui el millor mercenari, assassí a sou o goril·la, però sens dubte és el més barat dels quals contesta a l'anunci que van penjar a la xarxa. Pel que sembla, Drillbit és un personatge fred, perillós i experimentat en operacions encobertes i arts marcials d'allò més exòtic. Però també és un complet farsant.


Enganya i convenç al crèdul trio perquè passin per un entrenament demencial i, després de diverses fallades garrafals, aconsegueix inculcar-los noves habilitats i la confiança en si mateixos que necessitaven. Però a l'hora de la veritat, Drillbit no està a l'altura de Filkins i el seu regnat del terror. A Ryan, Wade i Emmit només els queda transformar a l'engalipador en el salvador que havia promès ser.

Cartel de SultanesSultanes (2007)
Director: Alejandro Lozano
Repartiment: Jordi Mollà, Ana de la Reguera, Celso Bugallo, Tony Dalton, Silverio Palacios, Rosa María Bianchi

Quatre sofisticats i carismàtics lladres –Leo, Mónica, Sánchez i Leserio-, roben 12 milions de dòlars i fugen a Argentina. El pla original es desembolica a la perfecció; el problema comença quan al voler fer la transacció a pesos argentins, una banda d'emmascarats apareix i els roba les maletes amb els diners.


Ara els quatre socis haurien d'esbrinar qui els va trair i en quina part va fallar el pla.


Sultanes és un original drama rodat a Argentina que barreja l'acció, el thriller i l’amor.