diumenge, 11 de maig del 2008

High School Musical 3: Sènior Year



S’ha presentat a Utah el rodatge de "High School Muiscal 3: fi de curs" que s'estrenarà en cinema simultàniament en gairebé tot el món, incloent Espanya, el pròxim 24 d'octubre. El rodatge tindrà lloc a Salt Lake City.

Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu i Monique Coleman tornen a interpretar els papers que els van dur a la fama amb els dos primers lliuraments de la saga creada per a Disney Channel. Com director repeteix també Kenny Ortega.

Al costat d’ells van estar també els 3 nous actors que s'incorporen al rodatge després de participar en un càsting de més de 1000 actors adolescents celebrats USA, Canadà i Anglaterra.

En "High School Musical 3: Sènior Year", Troy, Gabriella, alumnes de l'últim curs, s'enfronten a la perspectiva de la separació ja que cadascun emprendrà camins diferents en la universitat. Amb ajuda de la resta dels Wildcats, realitzen un elaborat musical de primavera que reflecteix les seves experiències, les seves esperances i les seves inquietuds davant el futur.