dimecres, 7 de maig del 2008

Honeydripper


Divendres 16 de maig, s’estrena l'última pel·lícula del guionista i director nord-americà JOHN SALES ("Passion Fish", "Lone Star", "Homes armats", "Limb"...) titulada HONEYDRIPPER.

HONEYDRIPPER, drama musical protagonitzat per Dani Glover, Lisa Gay Hamilton, Yaya DaCosta, Charles S. Dutton i Gary Clark Jr. entre uns altres, és una història de transformacions; una segona oportunitat per a un vell músic de blues, l'enlairament fulgurant d'un jove guitarrista, i l'ascens del mateix rock and roll.

HONEYDRIPPER, és la setzena pel·lícula de John Sales, i la tretzena produïda per Maggie Renzi, la seva eterna col·laboradora. Es va rodar a Greenville, Georgiana, Anniston i Midway, quatre localitats del sud de Alabama ideals per a recrear el profund sud dels anys cinquanta. Va contar amb la participació dels habitants d'aquestes localitats i part dels membres del cor "New Beginnings Ministry" de Greenville, a més de músics de la talla de Keb´Mo´, Dra. Mable John i Eddie Shaw.

Sinopsi:
A Tyrone "Pinetop" Purvis, amo del bar Honeydripper, les coses no li van bé; té deutes i la competència de Touissant, amo del bar de davant. Decideix jugar-s’ho tot a una carta i contracta al famós Guitar Sam para actuar una nit, però quan va a recollir-li, Guitar Sam no apareix. Tyrone convenç al sheriff perquè deixi anar a un jove guitarrista, Sony, que diu tocar tan bé com Guitar Sam. Quan Sony pugi a l'escenari i ataqui el seu primer solo de guitarra, Tyrone sabrà si les llums del Honeydripper s'han apagat per a sempre o si la seva sort ha canviat per a sempre.