dijous, 26 de juny del 2008

El rey de la montaña



"El rey de la montaña", dirigida per Gonzalo López-Gallego i protagonitzada per Leonardo Sbaraglia i María Valverde s'estrenarà en sales comercials el pròxim 12 de setembre.

"El rey de la montaña" ha estat venuda en tot el món a través de Coach 14 a les més prestigioses distribuïdores com Wild Bunch a França ("El Orfanato", "El laberinto del Fauno"), Optimum en el Regne Unit ("El Orfanato", "El Laberinto del Fauno"), Kinowelt a Alemanya i la Wenstein Company en EUA.

La important carrera de festivals en els quals ha participat "El rey de la montaña" va començar a Toronto i va seguir amb el Cinefest Sudbury (també a Canadà), Sitges (Espanya), Gerardmer (França), Miami International Film Festival (USA) i el Denmark Natfilm Festival (Dinamarca). En el passat Ámsterdam Fantastic Film Festival la pel·lícula va guanyar el Melies de Plata. La pel·lícula opta ara directament al Meliés d'Or que es lliurarà el pròxim mes d'octubre en el Festival Brussel·les.

En la seva fase inicial, la pel·lícula va ser seleccionada per a participar en el taller d'escriptura de Oaxaca (Mèxic), que conta entre els seus promotors amb el Sundance Film Institute.