divendres, 27 de juny del 2008

Estrenes del 27 de juny

Les estrenes d'aquesta setmana:

Cartel de Los CronocrímenesLos Cronocrímenes
Director: Nacho Vigalondo
Repartiment: Karra Elejalde, Nacho Vigalondo, Candela Fernández, Bárbara Goenaga, Juan Inciarte

Un home que viatja al passat per accident i es troba amb ell mateix.
Una noi nua a meitat del bosc..
Un estrany individu con el rostre cobert de benes de color rosa.
Una inquietant mansió al cim d’un turó.
Peces d’un imprevisible puzzle en el que el terror, el drama, el suspens l’arrossegarà cap un crim inimaginable.
Qui és l’assassí? Qui és la víctima?

Cartel de Náufragos. Vengo de un avión que cayó en las montañasNáufragos. Vengo de un avión que cayó en las montañas
Director: Gonzalo Arijòn

Els 16 supervivents de l'accident aeri dels Andes en 1972 parlen per primera vegada davant d'una càmera. Una de les històries de supervivència més extraordinària de tots els temps.
El director és amic de la infància de diversos dels supervivents i ha assolit que, finalment, 35 anys després del succés, parlin per primera vegada davant d'una càmera. Han acceptat explicar com va ser i tornar als records i vivències d'aquells 72 dies en la muntanya.
Però més enllà de la increïble història de canibalisme, la pel·lícula intenta relatar l'essència de l'experiència, tant íntima com col·lectiva. La història dels supervivents és una magnifica paràbola sobre la condició humana, sobre les nostres forces i debilitats, sobre la importància de l'amistat i la solidaritat en les situacions més extremes.

Cartel de Paso de tiPaso de ti
Director: Nicholas Stoller
Repartiment: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand, Paul Rudd, Jonah Hill, Bill Hader, Jack McBrayer, Maria Thayer

Paso de ti és una comèdia romàntica de desastres: una mirada honesta i atrevida als esforços d'un home per a créixer i superar l'abandó de la seva núvia.
El repartiment està encapçalat per JASON SEGEL (Lío embarazoso, la sèrie "Com vaig conèixer a la vostra mare") en el paper de Peter Bretter, un músic desconegut que ha passat sis anys de la seva vida idolatrant a la seva núvia, l'estrella televisiva Sarah Marshall, encarnada per KRISTEN BELL (les sèries "Verónica Mars" i "Herois"). És el típic que li guarda la bossa mentre la fotografien els paparazzi i al que oblida esmentar en els seus discursos d'agraïment. Però el món de Peter s'esfondra quan ella li deixa i es troba solament. Després d'intentar, amb més aviat poc èxit, convertir-se en un donjoan i de tenir una crisi de histerisme en el treball, es convenç que no tenir a Sarah en la seva vida és l'equivalent a no tenir vida.

Cartel de RivalesRivales
Director: Fernando Colomo
Repartiment: Kira Miró, Goya Toledo, Jorge Sanz, Santi Millán, Ernesto Alterio, Juanjo Puigcorbé, Rosa María Sardá, María Pujalte, Gonzalo de Castro, Javier Cifrián, Juan Navarro

Dos equips de futbol juvenil, el Castella i el Catalonia, es preparen per a la gran final a Sevilla. Tots ells tenen molta il·lusió dipositada en aquest gran partit, volen vèncer als seus eterns RIVALS. Durant el viatge a Sevilla coneixerem no només les peculiars relacions entre pares i fills o entre la parella, sinó també les seves relacions socials amb els altres. Una comèdia coral que retrata situacions variopintes de la vida quotidiana, en un món on els adults moltes vegades són pitjors que els nens.