dilluns, 16 de juny del 2008

La triologia de la muerte



“La Trilogia de la Muerte" de Nacho Cerdà disponible en botigues el 25 de Juny.

Per primera vegada i després de la seva edició en països com EUA, Alemanya o França, arriba a Espanya LA TRILOGIA DE LA MUERTE, tríptic de curtmetratges realitzats per Nacho Cerdà que són objecte de culte per a tots els fans del cinema fantàstic i que inclouen el que probablement sigui el curtmetratge més extrem del cinema mundial, AFTERMATH.

L'edició espanyola dels curtmetratges serà la més completa existent, incloent en dos discos més de 300 minuts de material addicional repartits en audiocomentarios, featurettes i altres continguts.

Els curtmetratges que integren la trilogia són:

THE AWAKENING Amb/ Elliott Blankenship, Ignacio Truja/
Un estudiant de secundària es dorm en classe. Quan desperta els seus companys i professor estan completament immòbils, el silenci és total i estranys símbols apareixen en la seva taula...

AFTERMATH /Amb Pep Tosar/
En una morgue un forense cedeix a les seves temptacions més obscenes violant el cadàver d'una jove recentment morta en un accident de cotxe.

GÈNESI Amb/ Pep Tosar, Porta Houlihan/
Un escultor perd brutalment a la dona la seva vida. Incapaç de superar el dolor de la seva mort, treballa sense descans en una escultura exacta a la seva estimada. El seu dolor interior és tal que aconsegueix donar vida a la seva escultura, trencant així les barreres del temps i l'espai. Però aquesta resurrecció té un alt preu, convertint-lo a poc a poc en pedra.