dimecres, 4 de juny del 2008

La vida sin Grace



El reconegut actor John Cusack ("Els Timadors", "Alta fidelitat", "Com ésser John Malkovich", "1408") produeïx i protagonitza LA VIDA SIN GRACE, un drama sobre les relacions familiars que arribarà a les nostres pantalles el pròxim 13 de juny.

La pel·lícula conta amb música composta expressament pel polifacètic Clint Eastwood. Nominada als Globus d'Or en dues categories, Millor Banda Sonora Original i Millor Cançó Original (titulada "Grace is Gone" i interpretada per Jamie Cullum), la banda sonora es distribueïx en el nostre país de la mà de Warner Music.

La pel·lícula
Stanley (John Cusack) s'ha quedat tot sol amb les seves filles, després de la mort de la seva dona. Com li resulta molt difícil explicar-los el succeït, decideix emprendre un espontani viatge a un parc d'atraccions. Com més s'allunya de casa, més prop està de les seves filles, el que li ajudarà a trobar el moment de dir-los la veritat.

2 comentaris:

Marchelo ha dit...

Aquesta pel·lícula em recorda "En algun lugar de la memoria", en el que Adam Sandler protagonitzava un pare que s'havia quedat sense familiar per culpa de l'11-s... salutacions!

Deric ha dit...

Adam Sandler no és sant de la meva devoció i no la recordo aquesta que dius.