divendres, 20 de juny del 2008

Les Cròniques de Nàrnia: El Príncep Caspian



Protagonitzada per: Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Ben Barnes, Peter Dinklage, Pierfrancesco Favino , Alicia Borrachero i Sergio Castellitto, amb Liam Neeson com la veu de Aslan en la versió original.
Basat en el llibre de: C.S. Lewis



SINOPSI

Els personatges dels intemporals contes fantàstics de C.S. Lewis tornen a la gran pantalla en aquest nou lliurament de la sèrie "Cròniques de Nàrnia", en la qual els germans Pevensie es traslladen per art de màgia des d'Anglaterra al món de Nàrnia, on els espera una nova aventura no exenta de perills que posarà a prova la seva fe i el seu valor com mai havien imaginat.

Un any després dels increïbles esdeveniments de "The Lion, the Witch and the Wardrobe (El Lleó, la Bruixa i l'Armari)", els Reis i les Reines de Narnia tornen a reunir-se en aquest remot i meravellós món on descobriran que han passat més de 1.300 anys, calculats en temps narnià. Durant la seva absència, l'Edat d'Or de Narnia ha acabat, i els Telmarins han conquistat Nàrnia que ara està dominat pel malvat Rei Miraz, que governa sense pietat.


Els quatre nens no trigaran a conèixer un nou i estrany personatge: el jove Príncep Casian, hereu legítim al tron que s'ha vist obligat a amagar-se ja que el seu oncle Miraz trama el seu assassinat per a col·locar al seu fill nounat en el tron. Amb l'ajuda del bondadoso follet, un valent ratolí parlador anomenat Reepicheep, d'un teixó anomenat Trufflehunter i d'un Follet, Nikabrik, els Narnians, liderats pels poderosos cavallers Peter i Caspian, s'embarquen en un extraordinari viatge per a trobar a Aslan, alliberar Narnia del jou tirànic de Miraz i restaurar la màgia i la pau en el territori.


La pel·lícula torna a ser dirigida pel veterà realitzador Andrew Adamson, el guió és obra de Andrew Adamson i Christopher Markus & Stephen McFeely i la producció corre a càrrec de Mark Johnson, Andrew Adamson i Philip Steuer. D'aquesta forma, la pel·lícula reuneix al repartiment i a l'equip creatiu del primer lliurament de la sèrie.
Les fotos corresponen a la première de Londres del passat 19 de juny.

2 comentaris:

M.I. ha dit...

Yo no he visto las Crónicas de Narnia. Seguro que me habría gustado, a mí este tipo de historias me suelen gustar (lo admito, y no te rías de mi infantilismo), pero... no sé qué pasó, que ya no la vi. Bueno, me la sacaré en DVD (yo soy de las que pagan por ver cine, no me bajo nada), y luego iré a ver el Príncipe de Caspian, más que nada para hacer alguna crítica diferente, que hace mucho que no hago críticas de pelis de este tipo.

¡¡Saludos!!!

Deric ha dit...

no me río, a mi me passa igual y sí fui a ver las primeras Crónicas!