dimecres, 18 de juny del 2008

Presentació de "After"


Divendres 20 de juny, Alberto Rodríguez presenta l'inici del rodatge de "after" la seva nova pel·lícula després de "7 vírgenes".

La presentació tindrà lloc a la Casa d'Amèrica de Madrid a les 11 del matí i estaran presents Willy Toledo, Tristán Ulloa i Blanca Romero, així com el seu director Alberto Rodríguez i el productor José Antonio Félez.

AFTER explica com les vides de Manuel, Ana i Julio es creuen una nit d'estiu en la qual tornen a retrobar-se després de molt temps i junts emprenen un viatge cap al cor de la nit. Una fugida a l'adolescència com única possibilitat per a lliurar-se dels seus fantasmes. AFTER és l'última parada, l'últim bar obert. El final del trajecte.

El guió tornen a signar-lo Alberto Rodríguez i Rafael Cobos, com a 7 Vírgenes, repetint amb l'equip tècnic de les seves anteriors pel·lícules ("El Factor Pilgrim", "El Traje" i "7 Vírgenes").

El rodatge començarà dilluns que ve 23 de juny a Sevilla i s'estendrà al llarg de 7 setmanes. TRISTÁN ULLOA ("Mataharis", "Lucia i el sexe"), WILLY TOLEDO ("Crimen Ferpecto", "Cuestión de Sexo") i BLANCA ROMERO ("Física o Química"), donaran vida a aquests treintanyers en el seu intent desesperat de mantenir la joventut eternament. Per a això, emprenen un fosc viatge cap a l'excés.