dilluns, 16 de juny del 2008

Visitante de invierno



La pel·lícula s'estrena, únicament a Catalunya, el pròxim 4 de juliol.

El director i guionista argentí Sergio Esquenazi ("Número 8", "Interferencia") dirigeix aquesta pel·lícula de terror on aborda temes tan inquietants com la bogeria, la mort, la reencarnació o el canibalisme.

Actors argentins com Sandra Ballesteros (Millor Actriu Revelació dels Premis de l'Associació Argentina de Crítics Cinematogràfics pel seu paper en "El lado oscuro del corazón") i Santiago Pedrero ("Nadar Solo", "No sabe no contesta") entre uns altres, comparteixen cartell amb l'actriu espanyola Ana Cuerdo ("Para que no me olvides", "La Habitación de Elías") en aquesta pel·lícula de terror que s'inicia quan un jove que sofreix un trastorn psicològic viatja a una petita població costanera amb la seva família, amb l'objectiu de fer repòs.

La pel·lícula
És la història d'Ariel Lambert, un jove de vint anys a qui, després d'un trastorn psicològic, se li recomana fer repòs en un lloc tranquil i afable. En ple hivern es muda amb la seva mare i germana a Villa Mar, un petit poble estiuenc que en aquesta època de l'any es troba pràcticament desert. Allí, a poc a poc, Ariel descobrirà que en una casa propera a la seva (suposadament deserta) entren nens que no tornen a sortir mai. Però... és real? O només forma part de la bogeria d'Ariel?